fredag 14 juni 2013

Mamma är lik sin mamma

Jag pratade med en vän om hur en del reagerar då de får höra att de liknar sina föräldrar och att en del faktiskt tar illa upp då det påpekas. Mina killar får ofta höra att de liknar sin pappa men då och då får de även höra att de liknar mig (mest av de som aldrig sett pappan). Nu säger de väl inget men då de var mindre var det kanske inte så kul att likna mamma....en tant tjej. Hur kul är det liksom.


Jag får ofta höra att jag är lik min mamma. Jag har aldrig tagit det som en förolämpning utan jag är faktiskt stolt över att vara lik min lilla fina mamma.

Tycker ni att vi är lika jag och mams?

Nu ska jag upptäcka vad denna fredag kan erbjuda.

Ha det super- duper gott och Happy friday!
Kram // A


5 kommentarer:

 1. Jag har under min uppväxt alltid fått höra att jag är så lik pappa. Fast det har faktiskt aldrig gjort något (negativt) pga att han är man. Så har jag nog aldrig ens tänkt.
  Utan man är helt enkelt bara lik sina föräldrar liksom. Idag är jag mer lik mamma och mormor.
  Stella är jättelik sin pappa just nu, men hon svänger helt galet från månad till månad tycker jag.

  Ja, allt är du lik din fina mamma =)
  Ha en mysig dag, kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jo visst är du lik din mamma.:)
  Ha en skön fredag.Kramiz..

  SvaraRadera
 3. Ja, du är lik din mamma till utseendet. Jag är nog mer lik min pappas sida både till utseende & sätt. Jag får alltid höra att mina döttrar liknar mig...fast jag tycker dom liknar sin pappa. Men visst kan man ibland få lite panik när man låter som sin mamma el, när man hör barnen låta som en själv. Ha en härlig helg!!!! Krams maria

  SvaraRadera
 4. Men gud ja, visst 17 är ni lika!! )

  SvaraRadera