fredag 9 augusti 2013

Fredagens

Fredag...jag har redan arbetat en vecka (snart). Helt otroligt vad en vecka går fort. Nu är det snart dax att fundera över julklapparna haha.....Men innan dess går jag igenom semestern och sommaren, jag funderar  på vilken otroligt fin vädersommar det blev trots allt och hur mysigt det har varit att fika utomhus (det har ju blivit en del) i sommar och tänker att visst blir det fler tillfällen innan hösten kommer?!?


I kväll ska jag och mina arbetstjejer umgås och snacka lite (som om vi inte pratar annars), äta gott och trevligt ska det bli men innan dess ska jag jobba lite för att sedan njuta av en ansiktsbehandling så fika får det bli en annan dag...så tänker jag mig att min fredag ska bli.

Hur känner ni om sommaren.......känns det som om sommaren börjar nå sitt slut?

Ha en underbar fredag, det tänker jag absolut ha.

Kram // A

7 kommentarer:

 1. Neeej sommaren får inte vara slut än, vill fortfarande bada, sola, njuta av ljumna kvällar med ett iskallt rose. Höst o vinter får vi ändå så japp lite mer sommar tack. Ha en härlig tjejkväll vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Ja, sommaren börjar nog dessvärre närma sig slutet men förhoppningsvis blir det en härlig höst kram Diana

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen inte sommaren är slut. Det räcker med ett par dagar regn. Kul med lite tjejträff, för prata det kan vi tjejer,, eller hur!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Härligt med lite tjejkväll senare!
  Nejnej, inte är väl sommaren slut. Vi ska snart packa ner fiskespöna och åka och fixa lite middag... ;-) Nu kom solen också, älskar den där stora rackarn´!!
  KRAM Judita

  SvaraRadera
 5. Man känner att mornar och kvällar börjar bli lite kyligare... Hoppas vi kan få några veckor sommar till men jag gillar faktiskt hösten!
  Hoppas du har haft en trevlig kväll med tjejerna

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Det lät mysigt med tjejkväll !!! Jag kan inte riktigt bestämma mej...jag längtar lite efter hösten men vill ändå inte riktigt skiljas från sommaren !

  Kramen

  SvaraRadera
 7. Titta vilken glad kanonbild på dig!

  Men du, julklapparna tar vi november när det är som tråkigast!

  KRAM Anna

  SvaraRadera