torsdag 19 juni 2014

Fast i en MC klubb


Nu är jag fast i Tv seriernas värld igen. För mig går det där i perioder. Jag började titta på Sons of Anarchy för ganska länge sedan men tyckte att det var en ganska rå serie med taskig kvinnosyn......men vad som hände där har jag ingen aning om. Nu är jag fast igen.På kvällarna orkar jag inget (eller vill kanske inte) utan kollar på avsnitt efter avsnitt. Följer ni någon bra serie? Det är mysigt men inte fullt lika mysigt på morgonen när klockan ringer......
Jag kan inte skylla på något annat än mig själv att jag är tröttast i detta nu....så bara att masa sig i paltorna och ge sig i väg......

Önskar er alla en pigg och glad dag.
Kram // A

13 kommentarer:

 1. Och jag är fast i ett kvinnofängelse ;) farligt lätt att fastna när man kan se avsnitt efter avsnitt utan att behöva vänta en vecka på nästa!! Xo /G

  SvaraRadera
 2. Inga serier här inte, hinner inte kram Diana

  SvaraRadera
 3. Just nu har jag tyvärr ingen, men förut var det NCIS och Mentalist! Kanske lika bra att jag inte hittar någon nu under sommaren :-).

  Ha en härlig Midsommar!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. God morgon :)
  Lämnar en liten midsommar kram.

  SvaraRadera
 5. Men ja, fastnade helt i den serien...
  Galet spännande och min favorit blev Tigg=))

  Hoppas att du får en fin midsommar/Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Nja…följer ingen tvserie men jag kollar Greys Anathomy med dottern:-) Kan bli en hel del sena kvällar där:-)

  Hoppas du piggnar till under dagen!

  Glad midsommar!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 7. S of A har jag inte sett men hört gott om! Samma med Games of thrones, den skall tydligen vara riktigt bra!. det går i perioder för mig med!
  Önskar dig en trevlig midsommar
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Jag är så dålig på att se på tv i överhuvud taget.. önskade jag tog mig mer tid att bara vara.. slänga sig i soffan och njuta lite grann vore inte fel..

  Trevlig midsommar!

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 9. Är lite dålig på serier just nu, fast jag är en tvioman :). Men nu är det bara fotboll för hela slanten här på tv. Ska snart se Englands matchen. Ha en fin midsommar och vi hoppas på sol.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 10. Började kolla på serien, men som du så tyckte jag bara den verkade rå och inte alls kul, men min sambo kollar och säger att den är superbra, så jag kanske måste ge det en chans iallafall.
  Kram och ha en finfin midsommar.
  Helena

  SvaraRadera
 11. Jag har hört om den och vill gärna se den men tar mig aldrig tid. Är ju så skönt att försvinna in i en serie. Men en dag ska jag banne mig ta mig tiden:)
  Glad midsommar!!
  Kram fredrika

  SvaraRadera
 12. Du kommer inte tro jag är klok, haha, men jag har börjat följa gamla (typ 20-år) Melroce Place avsnitt. Går kl 18,15 varje dag och hinner jag inte då kan man alltid se reprisen kl 22,40. Tror du jag är trött på morgonen, haha. Men jag kan inte sluta, helt sjukt ;)

  Önskar dig en skön midsommar
  Kram Pia

  SvaraRadera
 13. Mkt bra serie SONS. Just nu tittar jag på Orange is the new black.... Inte lika spännande som SONS men helt klart värd att slösa lite tid på :)

  SvaraRadera