lördag 17 januari 2015

Taken


Många runt om mig pratar om Taken 3 som går på bio just nu och hur himla bra de filmerna är. Jag vet inte var jag varit eller vad jag har gjort men jag har inte sett filmerna och vet inte vad det är för någon heller. Min man har sett ettan som kom 2008 och tvåan som kom 2012 men jag har ingen aning haha. Så denna lördagskväll har jag tillbringat i soffan med Netflix och kollat in den där Liam Neeson (som jag inte visste vem det var). Jag såg först ettan och kunde bara inte vänta utan såg tvåan direkt. Båda var jätte bra även om tanken på innehållet och handlingen är ganska otäckt men verkligen spännande. Vad tycker ni?
(Kommer ni ihåg den svenska serien Vita Lögner? Liams fru i Taken är super lik Anna Järphammar som spelade i den serien)

Önskar er en fortsatt fin helg.
Kram // A

15 kommentarer:

 1. Vi diskuterade precis taken igårkväll, för vi skulle bestämma vilken bio vi skulle se idag. Men då jag, precis som du inte kände till eller sett de tidigare taken filmerna, så blev det ju inte 3an heller. Jag får väl se ikapp jag oxå. :-) kramizz å godnatt/Laila

  SvaraRadera
 2. Va?? visste ens inte att det fanns en trea, haha så uppdatera är jag! Jag tycker dom filmerna är riktigt riktigt bra!

  Kram och fin söndag
  Sandra

  SvaraRadera
 3. Dom är superbra ! Jag såg 2an för andra gången igårkväll ;)kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Tycker dom är bra. Framför allt gillar jag honom=))

  Härlig söndag till dig/ Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Åh, den måste jag se! Tycker Liam Neeson är suuuuper!
  Önskar Dig en skön söndag, kram Kate

  SvaraRadera
 6. Gillar dom och gillar Liam Neeson! Har inte sett trean än, men det kommer.
  Kram J

  SvaraRadera
 7. Anette!! Hur kan du ha missat Liam Neeson!! Sindlers list, Love Actually bla. Ettan har jag sett på tv två gånger. Spännande! Tvåan och trean har jag missat. Ska se tvåan på Netflix med mannen. Då blir han nog glad med lite action. Tack för tipset!

  Skön söndag och KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Nej Liam kan man inte missa:) Taken har jag sett men inte den sista kanske inte tvåan heller så den skall jag kolla efter nu. Kramkram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Jag har missat Taken oxå och trodde jag var helt ensam om det, men det var jag tydligen inte ;)

  SvaraRadera
 10. Jag har inte sett dem, men jag är urkass på att se film... haha! Har dock fått totalt fyra biocheckar i julklapp så jag får väl komma på nåt att se då.

  SvaraRadera
 11. Tycker att dom är galet bra kram Diana

  SvaraRadera
 12. Jag tycker dom är jätte bra, ettan var klart bäst. Se dom, tror inte du blir besviken.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 13. Jag har faktiskt inte sett dem jag heller:-) Vet inte alltså ingenting och är helt ute. Däremot såg jag vita lögner när det begav sig:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 14. Jag älskar Taken ! Som du säger hemsk handling men skådespelarna är så bra så man dras verkligen in i filmen ! Kram

  SvaraRadera
 15. Ja,de är bra ♡ ...men har ännu inte sett trean!

  SvaraRadera