fredag 20 februari 2015

I- landsproblem och gellack


Jag har länge funderat på att jag vill göra vid mina naglar. Jag har provat att bygga naglar tidigare men hade lite svårt för att utväxten kommer så fort på mig. Det är ju så fint med dessa naglar. Egentligen trivs jag nog bäst med lite kortare naglar men tröttnar så på att lacken inte håller speciellt många dagar även om jag inte köper de allra billigaste. Nu kör vi verkligen i-landsproblem. Så jag tänkte att jag ska testa gellack på salong. Än så länge är jag supernöjd. Vi får väl se om jag är lika nöjd om någon vecka. 

Nu önskar jag er en fin dag.
Kram // A

15 kommentarer:

 1. Supersnygga naglar. Kanske nåt för mig, jag vill ha fina men inte långa. Ha en fin fredag, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Saknar mina byggda naglar, men de var mest till besvär när jag bakade så nu kör jag enbart naturligt. Gelnagellacket ser fint ut! Kanske en bra lösning…:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 3. Jätte fina naglar. Jag var ju och fixade mina i Måndags och jag är riktigt nöjd, han som gjorde dem var as noga och det känns som att de kommer hålla bra med.
  Ja I-lands problem kan man säga, men lite lyx måste man ju få unna sig
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med dig där. Jag tycker också att det är både bekvämare och faktiskt finare med lite kortare naglar. Eftersom jag jobbar inom vården så får jag inte ha varken långa naglar eller nagellack när jag jobbar. Jag jobbar vardagar. Så jag kan inte ha gellack.

  Bilden här ovan är ju super fin. Gillar både färgen och längden. Helt perfekt. Det tycker jag du skall ha!!

  Kram Carola

  SvaraRadera
 5. Jag är alltid nöjd med mina. Det kommer säkert du med vara. Håller bra mycket längre än vanlig lack..... kramar // Jenny

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Och färgen är urläcker!
  Jag har byggt på en sommarsemester och gillade det, hade gärna gjort det jämt om jag hade haft ett annat jobb.... sjukvården du vet ;-)
  Kram o fin helg till dig. //J

  SvaraRadera
 7. Jättefina naglar! Jag målar aldrig naglarna, så jag skulle behöva gå på salong...

  SvaraRadera
 8. Mina naglar växer också så otroligt fort när jag byggt naglar... nu var det längesedan jag gjorde det

  Trevlig helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 9. Jag gillar gellack! Det enda sättet att få längd på mina! Snygg färg!

  Tack! De är Ett vackert par! Tårtan var SÖT! Chokladtårta! Alla tårtor utomlands är mycket sötare och kompaktare än våra svenska tårtor. En smaksak! En liten bit var gott!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 10. Gellack verkar spännande. Så här års är alltid mina naglar sköra och fula. Kram.

  SvaraRadera
 11. Själv älskar jag shellac!!!

  SvaraRadera
 12. Har själv gått på salong under ca 1 års tid. Är supernöjd. Håller upp till 3-4 veckor. Du kommer inte att ångra dig. Just nu har jag tagit ett paus därifrån men vill nog fortsätta i vår - igen. Kram Susanne

  SvaraRadera