torsdag 13 augusti 2015

I tiden


I slutet av varje sommar är det som julafton då brevlådan fylls av modekataloger. Det är inte riktigt lika spännande nu när allt finns tidigare på nätet än i brevlådan men det är ändå något speciellt att bläddra i katalogen i pappersform. När Ellos kom blev jag riktigt imponerad. Det var inte den traditionella Elloskatalogen utan mer ett inspirations magasin att beställa ur. Det känns som om företaget hänger med i tiden. Vilket kanske är nödvändigt för att överleva. Nu har ju Ellos allt. Märkesvaror, mode, elektronik, make up och inredning.
Har ni sett i denna? Vad gillar ni postorder kataloger?

Kram // A

7 kommentarer:

 1. Tänk vilken lycka det var när de stora tjocka modekatalogerna damp ner i brevlådan. Jag blev euforisk och kunde sitta och bläddra i dem hur länge som helst och kryssa på allt jag ville ha och sen sålla bort o deala! Idag slänger jag de tunna bladen. Tittar inte ens i dem. Kan sakna det där lyckoruset från förr!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hihi, jag bloggar också om den idag. Så du har också fått direktreklam... ska du med till London? :)
  Jag har inte tittat i katalogen, kan för tillfället inte komma på nåt jag behöver (men sen när allt snyggt är slutsålt så kommer jag behöva hur mycket grejer som helst)

  SvaraRadera
 3. Håller med Channal och gjorde precis som hon förut, men nu bläddras de igenom men det handlas väldigt sällan eftersom jag förmodligen redan hittat och klickat hem det jag vill ha på nätet. Men en kopp kaffe och bläddra det gör jag :-)

  SvaraRadera
 4. Jo, katalogerna börjar dimpa ner. Gillar att bläddra i dom.

  Böckerna om Grey läste jag direkt. Har läst om dom också. : ) När vi var på Gran Canaria i julas låg en stor båt där det stod Mr Grey på sidan.
  Köpte någon annan serie med, kommer inte ihåg vad de hette. Kanske ska kolla efter dom du hitta.

  Ha en toppen helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 5. Har inte sett den än men då har jag ju nåt att se fram emot. Alltid speciellt att ha nåt att "bläddra i". Kvällen gick bra men jag är fortfarande ovan att hålla i en visning... Jag har en handbehandling med Sonya serien så de får "göra nåt" och inte bara lyssna ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Jag håller med om att det är något speciellt med att bläddra i en tidning och höstmode får mig alltid att piggna till lite extra😉
  Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 7. Jag har inte fått katalogen. Konstigt????
  Men ena dottern har, så den finns hemma. Har dock inte kollat i den. Ellos är verkligen "med på tåget", tycker jag. Det är den enda "gamla postorderbutiken" jag beställer ifrån. Förutom HM, någon enstaka gång.
  Kram/Maria

  SvaraRadera