onsdag 9 september 2015

Zlatan & jagJag  vet att det var fotboll i går och jag har förstått att det inte gick sådär bra. Jag ar hemst trött i går kväll (kan ha varit på grund av TV utbudet eller något annat) men om vi nu struntar i hur Zlatan och hans kompisar spelade igår så är ju den där Zlatan Ibrahimovic ständigt på tapeten för både det ena och det andra. Att han är duktig fotbollsspelare, skåning (för det kallas han väl som?) och hur lång som hest det för ju med sig många pluspoäng. Men när han skrev en egen hälsning endast till mig på just den drickan som jag köpte.......då smälte jag. Jag gillar inte fotboll men nu gillar jag Zlatan. En trevlig prick det där......
För er som säkert undrar om drickan var god....nä, det tyckte jag inte, den är alldeles för vit och den innehåller inga bubblor. Men....Hallå.....Zlatan har skrivit på den.

Eftersom jag är extra rolig idag så tänkte jag fortsätta att vara det fast på jobb, vad tror ni om det?
Kram // A


7 kommentarer:

 1. Det låter som en god ide'! :) Ha en fin dag! Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Tummen upp för dig:) fortsätt o va rolig hela dan.. Tummen ner för Zlatan gillar inte honom precis;( kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ja matchen var bedrövlig. Jag såg inte ens hela matchen och det brukar jag alltid göra så den var usel. Men Zlatan är ju Zlatan så din signerade dricka hade jag inte sagt nej till ;)
  Ha en fin onsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. HIHI KUL HAN SKRIVIT PÅ DEN FNISS
  Grattis på namnsdagen tänkte på dej då ja såg det va idag
  Önskar en fin mitt i veckan dagen kram

  SvaraRadera
 5. oj försvann det?? Tokigt det blev .. hur som helst grattade på namnsdagen och Önskar en fin mitt i veckan dagen kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig o glad blogg du har :) kramar

  SvaraRadera
 7. Nä jag kollade inte heller på fotboll - har tappat det lilla intresset jag hade :-). MEN att Zlatan är speciell det tvivlar jag inte en sekund på - så vad coolt med en autograf. Hur kom det sig att du fick det? Jag har kanske missat något i dina tidigare inlägg?

  Kram Malin

  SvaraRadera