tisdag 26 april 2016

Baconlindad kyckling

Baconlindad kyckling

4 st kycklingfileerna
1 pkt bacon
1 dl sweet chili sås
2 dl grädde
1/2 dl Kina soja
1 tsk sambaloleak 

Pensla filéerna med sweet chili och vira sedan runt bacon. Lägg i ugnssäker form. Tillaga på 200 grader i ca tio minuter. Blanda grädde, soja och sambaloleak, häll över kycklingen och sätt in i ugnen igen i 20 minuter till. 
Servera med en sallad och ris är gott till.

PS. ...ser ni mina snygga nya tallrikar från Rörstrand? Älskar dom....DS

Smaklig spis.
Kram // A 

9 kommentarer:

  1. Mmm så gott det där lät. :-) Ngt att absolut testa. :-) De där tallrikarna är ju bara så fina!! Kramizz Laila

    SvaraRadera
  2. Mums så gott, älskar allt som har med kyckling att göra.
    Jätte fina tallrikar :)
    Fin kväll
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Mums det där gillar jag. Men det var länge sedan vi hade det.
    kram Mamma C

    SvaraRadera
  4. Mums på vackra tallrikar.

    SvaraRadera
  5. Alltså du lagar så mycket gott!!! Tallrikarna är superfina. Kram Gunilla

    SvaraRadera
  6. En favoriträtt här hemma, minus baconet för mig då, men nu finns det ju tydligen kycklingbacon har jag fått lära mig....Superfina tallrikar, stort gilla på dem. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  7. Bacon o kyckling är en god kombo ;-)
    Kram J

    SvaraRadera