Kokos- och mandeltosca
4 ägg
3 dl socker
75 g smör
2 dl mjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
4 dl mjöl
Tosca
100 g smör
2,5 dl farinsocker
0,5 mjölk
50 g hackad mandel
80 g kokos
Vispa ägg och socker. Smält smör och häll på mjölken. Tillsätt till äggblandningen. Blanda i vaniljsocker, bakpulver och mjöl. Rör till en slät smet. Häll upp i en ugnsform ca 20 × 30 cm. Grädda på 175 grader i ca 15 minuter. Gör under tiden toscasmeten. Smält smör och rör i socker och mjöl. Koka upp och tillsätt kokos och medel. Höj temperaturen till 200 grder. Bred ut över kakan och baka av i ca 7 minuter. Skär i ruter och bjud någon du tycker lite extra mycket om.
Ha det gott och ta vara på det goda i livet.
Kram // A
GOTT!! Passar till Valborgsafton.
SvaraRaderaKRAM Anna
Ojjj så gott.
SvaraRaderaHärligt att se att dte är fler som fredagsbakar :)
SvaraRaderaha en fin freda
Anna
Mums! Hann inte baka igår men köpte galet goda bullar!
SvaraRaderaÖnskar dig en fin Valborgshelg!
Kram Jenny
Mums, vad gott trevlig valborg kram
SvaraRaderaJisses så gott.
SvaraRaderaKram Mamma C