måndag 16 maj 2016

Kaffe
Ni som känner mig vet att jag drack endast te som varm dryck till för ett år sedan isch. Jag har alltid tyckt att kaffe doftar underbart gott men har aldrig gillat att dricka det. Jag har provat måååånga gånger. Jag har fått för mig att kaffe neutraliserar inte bara doft utan även smak. Visst kan det vara så? Jag dricker en del dryck (alldeles för mycket) med sötningsmedel och har även suketter i mitt te så jag ville verkligen lära mig dricka denna dryck som för många kopplas till vuxenlivet. För att neutralisera ;) Skam den som ger sig.....nu dricker jag kaffe och faktiskt ett par koppar om dagen.
Vid sommarväder är kaffe gott även som kall dryck, en god islatte är inte dumt alls.....mums. Men oftas blir det en varm kopp.
Är ni kaffetanter?
Ta en kopp av er favvodryck och njut av att det är måndag.

Kram // A

5 kommentarer:

 1. Gillar kaffe, men försöker att minska ner på kopparna.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Jag har gått från att vara en kaffetunna till att nästan uteslutande dricka te. Men det är klart, en riktigt god iskaffe (gärna med glass i) slinker det ju ner på sommaren.

  SvaraRadera
 3. Kaffe är livets dryck :) kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Jag var i 25årsåldern när jag lärde mig dricka kaffe, sen dess har det flödat många liter genom min kropp ;-) Fram tills för ett år sedan drack jag ca 5-10 koppar per dag, men nu endast två (pga sjukdom och läkemedelsstudie får jag inte dricka mer) och jag tycker faktiskt inte att det är lika gott längre...
  Kram J

  SvaraRadera
 5. Jag är en riktig kaffe-tant. Eller rättare sagt latte-tant, för jag vill ha varm mjölk i mitt kaffe. Tycker det rundar av smaken och så mår magen bättre av det.

  SvaraRadera