måndag 30 maj 2016

Kanske kanske


Vad har du för syn på veckans första dag? Har du söndagsångest? Älskar du nystart? Du startar kanske inte ens din vecka på måndagar?  Förr kände jag mig som katten Gustaf och gillade inte måndagar alls. Trött, lite tjurig och inte alls pigg på att starta ny vecka eller sätta stopp för helgen i alla fall. Nu har jag inget emot måndagar även om jag fortfarande älskar lasagne (Gustafs favorit). Nu ser jag det som en dag för öppning av en ny vecka och med det nya möjligheter. De flesta måndagar i alla fall. Kanske blir just denna dag en dag att komma i håg på ett eller annat sätt.

Ha det super duper gott.
Kram // A

8 kommentarer:

 1. Måndag är helt ok. Självklart älskar jag de dagarna, eller egentligen de morgnarna då jag slipper rusa iväg till jobbet, men jag gillar helgen bäst!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Jag gillar måndagar, det är starten på nya möjligheter.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar mina lediga måndagar bäst:) kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Jag gillar måndagar men jag gillar fredagar mer..haha! Just nu längtar jag som du mest efter sommarlov där alla dagar i veckan är lika bra!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 5. Jodå jag brukar nog ha den där måndagskänslan men den här måndagen blev inte som jag tänkt mig riktigt...Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Måndagar går bra, för jag vet att jag är ledig igen på tisdagen. Tycker om att jobba, men skulle absolut kunna tänka mig liiiite kortare dagar, och jobba mellan 7.30 - 16.30 istället för som nu 06- 17.
  Tisdagkram från Kate

  SvaraRadera
 7. Har nog inga problem med måndagar. Veckorna går så himla fort ändå.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 8. Härligt att du har vänt dina tankar. Det hjälper. Allt känns mycket lättare då.

  KRAM Anna

  SvaraRadera