torsdag 14 juli 2016

BagareJag trodde nästan att bagaren i huset hade gått i pension eller något. Jag som brukar älska att baka har inte gjort det på mycket länge. Jag har inte känt något sug efter det i heller. Förr använde jag mitt bakande som en form av terapi. Kanske är det så att jag inte har behovet av just teapi nu.  Härom dagen fick jag damma av min kitchen aid och en deg blev det allt och det slutade med en fika med nybakade kardemumma bullar till. Det är ju himla gott med nybakt så det är kanske tur att jag klarar mig utan terapi arbete just nu. Nu har vi ju dessutom snart två bagare i familjen. Men än så länge har sen varit ganska blygsam med att visa sina kunskaper inom bageri här hemma. Kanske det kommer. Den som väntar får se.

Kram // A

9 kommentarer:

 1. Åhhhh, fy tusan såååå gott!!! Min semester startar ju nu och måste få till en kanelbulledag. Varken sett film eller läst bok, och känner jag mig själv rätt, så låter som om jag behöver se filmen i min ensamhet....

  SvaraRadera
 2. Härligt när man kommer till skott. Bagaren i det här huset är som bortblåst. Jag köpte varsin bulle igår. Tyckte jag behövde det.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Superlängesen jag bakade bullar.... Jag tål ju inte fluffigt och nybakat själv så då får resten av familjen också vara utan.... Måste baka kanelbullar till barnen nån dag känner jag! Tack för inspo!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vi hamnar nog alla där, i svackor nångång, även om det handlar om saker vi gillar supermycket att göra. Min terapi är pyssel.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 5. Nybakade bullar mumsigt , nästan det bästa som finns. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 6. Vad kul med bakning! Jag bakade faktiskt också idag trots att det är en av mina sämre egenskaper, haha.

  SvaraRadera
 7. Mums så gott!

  Jag baka med jätte mycket innan, men nu hinner jag inte. Blir kanske mer när Hugo är större och vill/kan hjälpa till

  SvaraRadera
 8. Skönt att inte behöva terapi men det är himla gott med nybakade bullar.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 9. Nybakta bullar, finns det något bättre.
  Kram mamma c

  SvaraRadera