måndag 29 augusti 2016

Bara en sån dag


I dag har det inte varit någon bra dag. Skulle nog stannat under täcket. Jag har varit på ett humör som inte är sunt för någon och varit en person som jag inte vill vara och inte den person som jag vill bli förknippad med. Jag har analyserat vad jag har sagt och hur det har mottagits av andra öron och varför jag sagt en del saker......pratade en lång stund med mig själv i bilen (kanske är farligt att erkänna men snälla snälla ring inte 112) och kommit fram till att det jag sagt har jag sagt och nog var det inte så farligt ändå. Jag har faktiskt gjort bra saker mot mina medmänniskor också idag.
Stora sonen fick mig på så mycket bättre humör då vi körde för att shoppa skor och jeans till honom. Lite mat tillsammans  bara vi två och lite tid för prat. Härligt! Nu är jag på så mycket bättre humör. Redo för att gosa med kudden och vakna till en härlig ny dag i morgon.

Kram // A

8 kommentarer:

 1. Vissa dagar blir inte som man tänkt sig, skönt att sonen kunde få dig på bättre humör! Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Ibland har vi nog alla sådana dagar! Skönt att kunna prata ut med sig själv och skönt att ha barnen vid sin sida. Imorgon känns allt mycket bättre ska du se.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Hoppas att hela dan i dag blir bra :) kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Hoppas det är en bättre dag idag kram Diana

  SvaraRadera
 5. Vissa dagar är bara sådana. Och prata med sig själv och kanske tillrätta är nåt fler borde göra ;) Härligt att sonen fick dig på bättre humör.
  Ha en fin tisdag, goding.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Hoppas det känns bättre idag.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 7. Skönt med en ny dag i dag. Oftast när man känner så är det bara man själv som har tänkt på det, andra i ens omgivning kanske inte ens har märkt något ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 8. Så kan det vara ibland. Händer nog även den bästa. Som tur är brukar det gå över igen.

  Ha det bra på dig!

  SvaraRadera