fredag 12 augusti 2016

Ljuvliga liljor


Sista jobbdagen för vecka kom hur snabb som helst. Denna veckan har gått skrämmande fort. Så fort att det känns som höst i vin och väder men inte kan det väl vara så alle redan. Jag tror att vädergudarna har mer sommar att ge oss. Jag känner mig inte nöjd på solkontot jag behöver mer. Jag satsar på sol nästa vecka.
Fredagsblomman inhandlade jag lite tidigare i veckan och var så sugen på lite liljor som är så vackra. Tyvärr fick bukett lilja flytta ut utomhus för jag klara verkligen inte av den ljuvliga men ack så skarpa doften. Tyvärr, men det var ju värt ett försök. 
Tur jag var tidig med inköpet av bukett för det får bli en ny variant idag. Brukar ni köpa helgblommor? Vilken är er favorit?

Nu ska jag jobba fredag och Önskar er alla en helt underbar sådan.
Kram // A 

10 kommentarer:

 1. Ja det gör jag gärna blir rosor o på säsong tulpaner :) liljor är såå vackert :) kram å fin fredag

  SvaraRadera
 2. Tack för att du tittade in...är dålig på att blogga just nu...är mest inne på instagram där jag heter bia_hag om du är intresserad ;))...jaa sommaren kom verkligen av sej...hoppas på mer värme när vi snart åker till Mallorca ;)
  Trevlig helg!
  Bia

  SvaraRadera
 3. Klarar inte heller av doften av liljor... tyvärr för de är verkligen vackra. Jag gillar pioner men de är ju inte så lätta att få tag i alla gånger, sen blir det tulpaner på våren, blommor från trädgården på sommaren och på hösten är det mer ljus på borden än blommor ;-)

  Trevlig helg på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Doftar så gott! Här har vi också vita liljor... vackert!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Här blir det blommor både nu och då. Min gubbe jobbar i den branschen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 6. ääälskar helg blommor i alla sorter. just nu är det hortnsia i alla sorter ja e nog lite efter var årstid liksom ä du ?
  kram o fin lördag tur inte bara måndagarna kommer fort utan även helgn =) glömde ja säga

  SvaraRadera
 7. Jag brukar få söndagsblommor av Erik :D

  SvaraRadera
 8. Som med mycket annat .r jag periodare med att köpa helgblommor, det har varit dåligtmed det nu i sommar men i höst vaknar jag nog till igen. Det är ju väldigt mysigt!
  Kram J

  SvaraRadera