onsdag 28 september 2016

Tid för tankar


Inte allt för sällan kan jag komma på mig själv att jag inte är riktigt överens med jag och mig själv. Hur konstigt lät det nu då? Jag tittar ganska mycket på olika sociala medier och finner det intressant även om det borde finnas en gräns på det också men det är en annan diskussion. Jag ser bilder på tjejer, kvinnor och även tanter som bär plagg och accessoarer som jag känner en stark dragning till och vill då gärna ha. Jag ser mig själv i tanken med en stil som tilltalar mig och min personlighet. Väl i ett provrum kommer jag på att åldern på min kropp och åldern i mitt huvud inte alls är med i samma ekvation. Stopp! Nu menar inte jag att det finns åldersgäns på kläder eller jo kanske på en del....men MIN kropp ser inte samma ut i spegeln som i mitt huvud. Den är mycket äldre på bild, slappare och har varit med om mycket mer än jag är medveten om. Konstigt det där och jag tror ingen annan har varit med om något liknande (något ironisk).

Jag funderar vidare på det och önskar er en fortsatt fin dag.
Kram // A 6 kommentarer:

 1. Tror på vissa plagg finns det åldersgräns på. Både yngre och äldre... ibland handlar det bara om och våga! Så våga! :)

  SvaraRadera
 2. Skippa spegeln o klä sig skönt så trivs man väl hyfsat bra iallafall kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Hmmm, jag kan nog tycka att vissa kläder ska bäras av yngre.... hur man än ser ut!
  Själv vacklar jag mellan att bära snygga kläder, fast jag trivs bäst i (snygga) bekväma kläder...
  Fattar du...??? Skratt*
  Önskar Dig en bra torsdag, kram Kate

  SvaraRadera
 4. Kan bara hålla med dig, känner likadant.
  Fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Det där är en konstig, och antagligen en ganska vanlig känsla.
  Jag har fortfarande inte hittat "min stil", om inte jeans, tröja och sneakers är en stil...sportig stil?? När jag ser andra med klassisk stil sp tycker jag det är så snyggt, men när jag testar det så är det inte jag...det blir så obekvämt. Det kan ju också bero på att min kropp inte passar i det där klassiska, vad vet jag?
  Kram J

  SvaraRadera
 6. Nog en vanlig känsla som nog många av oss har någon gång ibland.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera