måndag 17 oktober 2016

Hur mås det?Det här med att må bättre av ett visst agerande kan jag nog förstå, beroende på vilket agerande klart. Jag vet med säkerhet att jag mår bättre av att inhandla, shoppa eller till och med planera inköp. Jag tror också att jag nyss tagit lärdom av att när jag trillar in i ett shoppade som är helt onödigt egentligen då mår jag kanske inte helt hundra. Har också lärt mig att det kan bli dyrt att vilja må lite bättre...puhu som det kan gå. Då jag yttrade att jag verkligen behövde en ny väska för mannen och han utbrister men köp inget skit nu, köp en ordentlig väska då tog jag han på orden. Det känns så mycket bättre när mannen samtycker. Så efter måååånga vändor i olika butiker, både fysiska och på nätet så bestämde sig denna velmaja för denna snygging. Egentligen var jag helt beslutsam att jag behövde en svart men ja ni ser ju hur det gick med det. Men jodå vi blev nöjda både jag och mannen haha.

Lägger ni extra pengar för att må bättre?

Kram // A 

10 kommentarer:

 1. Åh så snygg väska! Visst känns det mycket bättre efter lite shopping ;)
  Tack för fina ord hos mig, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Så snygg. Jag shoppar när jag tycker livet är lite trist och genast blir jag glad igen.

  SvaraRadera
 3. Hmm, ibland händer det at jag shoppar för att må bättre. Inga "ytliga" saker utan oftast riktigt bra kläder eller saker jag kan använda ute i mitt jobb och på min fritid (lite fritidsnörd...)
  Handväskor ärver jag vart efter av döttrarna!!
  Schysst att mannen din blev nöjd också... ;)
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Så länge man har råd med det man shoppar är det väl helt ok att shoppa och visst mår man väl ofta bra efter att ha gjort ett fynd...serien jag såg nu var Good Witch (småmysig) kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Njäää, det är ytters sällan jag gör det nu. Men visst har det hänt och visst känns det lite bättre. Din väska var fin.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Jag kunde göra det förut, men det har jag slutat med. Men det är roligt när man blir riktigt nöjd över nåt inköp. Ska försöka mig på ett kanonköp i helgen. Nu har vi sparat ihop till varsina par vandringskängor.
  Ha en härlig tisdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Är inte så mycket för shopping av såna saker. Har väldigt svårt att hitta något jag gillar och när jag väl gör det så har jag dom tills de går i bitar. :)

  Hästar ja. Jag har någon skräckblandad förtjusning till dom. Skulle hemskt gärna vilja kunna rida, ser så härligt ut. Red faktiskt en termin när M var liten men vi hade en dum ridlärare som hellre hängde med småtjejerna i fikarummet än hjälpte till. Man blev ju inte mer hästorädd då.... Nu har jag börjat vänja mig då alla 3 tjejerna rider och nån gång ska jag också börja har jag tänkt.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 8. Så fin väska! Bra när man har sin respektive med på notorna hihi

  SvaraRadera
 9. Snygg väska, och vilken bonus dessutom att ni är nöjda båda två ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 10. Känner så igen mig men har börjat begränsa shoppingen rejält även om jag inte är snål mot mig. Funderar i alla fall mer på vad jag behöver och tillåter ibland för att jag vill ha. Lägger mycket på behandlingar då jag kopplar av och får en egen stund. Ansikte kropp fötter naglar. Resor och middagar ute lägger jag också pengarna på. Alla de saker är nog kopplat till att jag ska må bra och orka. Någon utomstående har jag aldrig tillåtit tycka till om min ekonomi då jag sköter den själv och gör det alltid med god marginal och börjar med spara innan jag blir slösa varje månad.

  SvaraRadera