lördag 12 november 2016

Som det kan bli
I morse vaknade jag till en temperatur på -9 grader utomhus. Under mitt morgonkaffeintag såg jag solen gå upp. Jag satt länge och njöt i lugn och ro. Så härligt och vilket ljus såna här vinterdagar bjuder på. Nu bär det mig emot, jätte mycket faktiskt men en dag som idag måste jag erkänna att till och med jag tycker det är vackert med vinter. Det är lördag och jag behöver inte använda bilen tvunget. Det är mest det jag inte är så positiv till då jag tänker på vinter och snö. Våra olika årstider är magiskt vackra på sina olika sätt. Så positiv jag är denna lördag. Tänk vad lite sol kan göra.

Önskar er en underbar kväll. Vi väntar ett gäng gäster så här kommer att bli varmt och gott på både ett och annat sätt.

Kram // A 

9 kommentarer:

 1. Hör är det också kallare idag, men varit en toppenhärlig vinterdag

  SvaraRadera
 2. Så härlig känsla när solen tittar fram! Hoppas ni har en trevlig kväll, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Snö och sol är en va mer combo och svårt att låta bli att gilla.
  Ha en härlig söndag.

  SvaraRadera
 4. Ja jag älskar vintern mer och mer, men bara när det verkligen är vinter och några minus och sol ute, inte mycket som slår det. Tur man kan ändra sig.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. så fina bilder! Jag älskar vintern!

  SvaraRadera
 6. Visst kom vintern lite tidigt, men det är ju väldigt fint ändå. Här har vi haft rimfrost på träden i helgen. Fantastiskt vackert.

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. En vinterdag med solsken och gnistrande snö är svårslaget, synd bara att det inte händer så ofta här på västkusten. Kramisar Tina

  SvaraRadera