måndag 26 december 2016

God fortsättning


Jag är helt vilse på dagarna men det är röd måndag idag ju. När jag glömmer tid och rum är det ett tydligt tecken på att jag kopplar av. Vi har haft en bra jul och firat i dagarna tre faktiskt. Vi har umgåtts med nästan alla nära och kära. Vi har ätit gott, spelat spel och bara ungåtts. Tomten hittade hit och jag fick många fina klappar och jag är så nöjd med precis allt. Jag uppskattar verkligen när andra lägger ner jobb och tid för just mig. Jag är tacksam för det. Det är inte alltid den finaste och dyraste klappen som betyder mest. Den som kändes mest i mitt hjärta var julklappen med ett vitt hjärta på. Jag satt och tittade på mina paket jag fått på julaftonskväll och sa att jag kände mig bortskämd. Min ena kille som satt bredvid mig sa: du är inte bortskämd mamma, du är bara älskad. Mina älskade killar ❤
Idag har jag bara tagit det lugnt och startade dagen med frukost i soffan och tittade på en julfilm på Netflx.  Jag brukar inte kolla på julfilmer men det var vad jag kände för idag. I 'll be home for christmas var en lagom lättsam film och tårarna föll som droppar från en halvöppen kran. Nu sitter jag i ångerna från ugnen som bränner av (heter det så) plankor som jag fått i julklapp.  Det luktar inget vidare och jag inser att ugnen får rengöras efteråt. Kul!

Har ni det fint?
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Skönt när man kan koppla av och bara mysa. God fortsättning.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Ja, nu är jag såååå trött, för jag har släppt allt och huvudet och kroppen kopplar av... Men den behöver vila mer, och tur som en tokig så har jag ju ledigt ytterligare en dryg vecka!!!
  Det är bra skön känsla att veta att man är älskad!!!
  God fortsättning önskar jag Dig och de dina <3
  Kram Kate

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att verkligen kunna koppla av!

  SvaraRadera
 4. Skönt när det är över, men kul när det håller på ändå.
  Själv ska jag också koppla av med böcker, filmer och långa promenader. Är lite trött på allt ätande just nu.

  God fortsättning på dig och kram!

  SvaraRadera
 5. Låter som en jätteskön jul hos dig...precis som det ska vara! Förstår att du blev glad för hjärtat :)
  Ha några lata mellandagar nu också.
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Härligt! :-)
  Jag saknade faktiskt att få julklappar som jag skulle ha önskat mig. Men vi sa att resan i mars får bli vår julklapp så jag fick snällt nöja mig ;-)
  God fortsättning!

  SvaraRadera