tisdag 20 december 2016

Vem ska jag tro på


Jag sjunger sången som DiLeva sjöng för ett antal år sedan. Vem ska jag tro på tro på tro på när tro på när det är så här.. 
Jag har nu julledigt alltså jag har semester och jag är inte alls stressad (yea right eller? ) så jag har tid att både småsjunga,  fundera och mysa.
Jag vill ha eller jag behöver en ansiktskräm som passar just min hudtyp. Min hud är inte så ung som jag och det finns spår i den som behöver viss omvårdnad för att se levande ut. Läser jag om tips av en del av er bloggare så är många sponsrade, går jag till en hudterapeut så är dom återförsäljare av ett visst märke. Jag vill ha tips av någon som är oberoende. Har ni några osponsrade tips för mogen hy? Jag kan grotta ner mig i tankar av den här typen att jag till slut inte vet var jag vänder och vrider mig. Jag har inte obegränsat med pengar (tyvärr) men vet att jag får det jag betalar för. Ekologiskt? Är det bra? Jag behöver tips.

Ha en fortsatt bra dag.
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Jag är kass på allt sånt här. Men min som jag använder är Nivea Q10 Plus Anti-Wrinkle CC.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Här kommer ett osponsrat tips:http://shop.totalhalsa.se/sv/artiklar/exuviance/index.html bästa cremen och serumet jag någonsin haft, min väninna som har dessa tipsade mig och nu är jag helt fast, du kan läsa mer vilka jag har på bloggen: http://xn--dianasdrmmar-cjb.se/?s=exuviance kramis

  SvaraRadera
 3. Jag är ingen expert. Men jag använder exuviance och gillar den.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Har tyvärr inget tips :( Skönt med lediget! :)

  SvaraRadera
 5. Jag är lite av en kameleont när det gäller hudkrämer. Jag har inte heller hittat den perfekta. En som jag verkligen gillar är Elizabeth Arden pro men den är tyvärr så dyr. Eucerin som finns på apotektet tycker jag också om och den ligger bra i pris. Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Naturligtsnygg.se (tror jag adressen är) har massa bra ekologiska produkter. Ekologiskt är bra, bättre för att gifter inte finns. Ett annat alternativ är BodyShop som också har bra produkter som är bättre för dig och för miljön.

  SvaraRadera
 7. Jag använder Forevers hudvårdsserie. Det är mycket pengar men sett till vad man får och hur länge det räcker så är det värt det. :-)

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Mitt lilla enkla råd: Försök att hitta ett bra serum, själv har jag de senaste tio åren använt Estee Lauders Advanced Night Repair och så har jag på den morgon och kväll på ett rent ansikte och innan fuktkrämen, och den är helt fantastisk. Jag har också sett att den fått högt betyg olika tidningar som testat (typ Tara och Damernas Värld). Som dagkräm med mycket fukt använder jag Estee Lauders Recilience Lift, fantastisk skön och en ansiktslyft på burk. Lycka till! Det viktigaste är att du hittar ett märke som passar just din hud. Om jag vore du skulle jag be om en massa produktsprover från tillverkaren. Jag argumenterar alltid att jag inte har lust att köpa grisen i säcken, och speciellt inte om den är dyr :-)

  Kram och god jul!

  Anneli

  SvaraRadera
 9. Det är ju lite svårt men här kommer några prisvärda produkter till god kvalité. Glöm bara inte att dricka en massa vatten det gör under kan jag lova.

  Dagserum
  https://www.dermoshop.com/se/products/3791-faces-anti-stress-serum?r=%2Ffor%2Fface

  Nattserum
  https://www.dermoshop.com/se/products/3792-faces-peelande-nattserum?r=%2Ffor%2Fface

  Kräm
  https://www.dermoshop.com/se/products/3789-faces-fuktgivande-creme-rich?r=%2Ffor%2Fface

  Jag har precis haft förmånen att prova dessa produkter själv då jag fick dem i present och tycker mycket om dem. Kanske är värt att prova även om vi alla är olika?

  Prismässigt är det omkring 150 kr per produkt vilket jag ser som ett fynd.

  SvaraRadera