måndag 13 februari 2017

HjärtanSnart, bara någon timme kvar till den temadag för året som består av så mycket kärlek och så många hjärtan. Jag gillar temadagar och en extra anledning att fira något lite extra. Dock hoppas jag att det finns mycket kärlek runt om oss även de övriga 364 dagarna om året och inte bara den 14 februari. 
Hur firar ni Alla hjärtans dag?
I år kommer det att bli något annorlunda "firande" hos oss men en chokladros har jag köpt till mina favorithjärtan som alla tre råkar vara grabbar, mina fina älskade killar. Om det går att sptida mer så sprider jag extra mycket kärlek till er just nu.


❤❤❤ Kram // A 

5 kommentarer:

 1. Vi brukar äta något gott, annars firar vi inget speciellt.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. vi brukar äta något gott, kanske fikar lite. Ibland har jag gett barnen och maken något litet somtrisslotter, biobiljetter typ. Men ju äldre barnen blir och ju mindre de är hemma så... ja, ikväll blir det nog på sin höjd en fika ;)
  Kram/maria

  SvaraRadera
 3. Här har vi inte firat så mycket, en middag för mannen och mig och sönerna har jag skickat en liten present till. Visst är det som du säger, viktigt med kärlek de andra dagarna på året också :) Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Hej hej
  Men åååå va fina! Sånna har jag inte sett på flera år...
  Vi har ju bara firat med middag lite sent å så råkade det bli en liten present till mannen och barnen...brukar bara bli godis men i år blev det små saker som är bra att ha då man flyttat hemifrån...;)
  Kraaaam

  SvaraRadera