måndag 27 februari 2017

Ursäkt


Jag letar och letar efter ursäkter och det finns faktiskt inga. Jag har köpt nya skor för dom gamla har gått sönder. Jag har investerat nya kläder för visst blir det roligare att motionera med nya träningskläder och jag har köpt ett par hörlurar som jag länge velat ha. Snygga, eller hur? Dom köpte jag också på Gekås i helgen. Snön är borta och det blir inte lättare av att vänta. Eller? Varför är jag beroende av läppsyl och Pepsi Max, varför kunde det inte vara av att ge mig ut i motionsspåret? Men jag gillar ju att låtsas så om jag låtsas att det är super kul så kanske. Jag önskar verkligen att jag tyckte det var mycket roligare. Det är ju super skönt både under tiden och efter. Men innan, hur tung kan rumpan vara att få upp ur soffan? Bara tyngre och tyngre tänker en del om du inte får tummen loss. Jo den frågan bjöd jag nog på. Men har ni tips på att framkalla ett sådant beroende så dela gärna med er, snälla!

Kram // A

5 kommentarer:

 1. Träningen blir mycket skojigare med nya snygga träningskläder.

  SvaraRadera
 2. Har nog inga knep att ge. Jag har alltid tyckt om att träna. Men du är snart där. Nu har du ju

  hela träningenskittet 😊
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 3. Ja du, det är alltid svårt att komma igång.
  Själv tränar jag med Friskis & Svettis tre dagar i veckan sen flera år tillbaka.
  Jag kan inte vara utan, utan blir rastlös och grinig om jag inte får träna.
  Däremot blir jag pigg, glad, nästan aldrig sjuk. Man tänker bra, och löser problem lättare.
  En annan positiv sak är att jag har fått massor av trevliga vänner genom träningen. Man träffar ju ofta samma personer, som man med tiden lär känna. Vi brukar skratta och skoja innan passen.

  Här fick du några positiva råd. Tänk på att hur jobbigt det än är så blir det alltid lättare tredje gången. Och sen kanske du blir fast. Vem vet?

  Ha det så bra på dig och lycka till!

  SvaraRadera
 4. Vi kan börja ge oss ut tillsammans så kanske..... det blir av kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Bra! Nu har du allt du har så bara ge sig ut :)

  SvaraRadera