lördag 11 mars 2017

Mellodryck


Vilket helt underbart vårväder vi har i skåne idag. Jag har suttit en stund i solen efter en promis med man och fyrbenta och det är riktigt varmt och gott. Jag tog filten med ut men den behövdes inte. Så härligt. Nu njter jag, älskar när solen värmer och det ändå är lite kyligt i luften och vem gillar inte våren i sverige liksom.
Är ni melloladdade för i kväll? Jag är och bilden är lite missvisande då det inte alls är någon snö och helt torrt på marken. Men denna melloflaska inhandlade jag, jag vet inte ens om det var förra året eller förra igen men jag tänkte att i kväll ska den minsann öppnas. För alkoholhaltiga drycker blir väl inte gamla?
Jag blev lite besviken att inte Loreen gick vidare förra veckan men det är många bra bidrag i kväll ändå tycker jag. Jag tror jag satsar på en vinst för Wiktoria även om många tror på Nano. Tittar ni? Vem vinner?

Önskar er en skön eftermiddag och kväll.
Kram // A 

8 kommentarer:

 1. Om jag kan hålla mig vaken 😂Robin, Victoria eller Nano vinner, kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Mellodryck låter helt perfekt! Jag tror jag har en gammal cava jag kan slänga in på kylning...
  Vem som vinner? Hm, förmodligen fel låt men jag gillar många låtar i år. Nano? Ja jag håller väl på den då :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Jag tror med på wikroria ikväll. Angående drickan får du väl öppna och kolla om den hållit sig god tills nu. Själv blir det annan dricka här hemma med mumsiga småkakor. // Jenny

  SvaraRadera
 4. Här blir det bubbel också, men svårt att tippa någon vinnare.
  Ha en bra lördagskväll nu.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 5. Är så totalt ointresserad av mellon!! Men bubbel ja tack!!

  Önskar dig en underbar söndag kära bloggvän!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Jag tittade, och blev jättenöjd. Robin är ju från Svenljunga, och jag bor ju där, så naturligtvis höll jag på honom. Fast Nano var ju fantastiskt bra, så jag trodde att han skulle vinna.

  Ha det bra på dig!

  SvaraRadera
 7. Bra skumpa! Vi körde bubbel vi också. Jag höll på Nano. Han var bäst!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 8. Jodå, vi kollade mellon. Hade ingen favorit. Det var så många som var jämna så det var svårtippat. Vi hade ingen särskild "mello-dryck" i år. Mello fest uteblev :/
  Ha en bra start på veckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera