lördag 28 februari 2015

Vår!!
Nu är det vår! Egentligen vet jag inte om jag vågar skriva det men jag känner mig tuff i min lördagssoffa i kväll. På dagens PW visade sig både snödroppar och vintergäck medan piff och puff lekte i träden. Det andas väl vår om något. Jag älskar denna tiden. Så underbart!
Mellon är nyss avslutad och JA jag tyckte Måns var kanonbra. Vad tyckte ni! Nu har vi hört alla bidragen och jag tror nog ändå att det blir en bra finalkväll även om jag  var lite skeptisk i början av resan. Och så gillar jag ju Sanna, Robin och Filippa. Mycket Skåne......

Önskar er en fortsatt bra helg,
Kram // A

10 kommentarer:

 1. Missade ju Mellon ikväll......skulle varit i luften på väg mot Tokyo nu, men pga av strejk på Kastrup sitter jag istället på ett hotellrum i Köpenhamn. Hoppas jag kommer iväg i morgon istället, men det ser tufft ut....suck.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 2. Grrrr, det är inte särskilt vårigt här. Regn och snöblask på tvären i dag ;-)
  Mellon tilltalade inte mig ett dugg i går, inte ens mumsmums. Med tanke på utbudet så var han värd att gå vidare. Jag tycker verkligen det har varit mycket skitmusik i år, men bara Mariette eller Magnus vinner är jag nöjd ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Åhhhh, på vår gård ligger det massor av snö kvar.... Känns som en evighet innan de kommer försvinna. Grattis till sonen som fyller år! Melon tilltalar mig inte alls, men igår var det helt klart Måns kväll!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 4. Såg också desa vårtecken på promenaden :) kram Diana

  SvaraRadera
 5. Måns var klart bäst och roligt med en show som känns nutid :-)

  SvaraRadera
 6. Jag youtubade Hasse, men jag får nog ta och lyssna på Måns med. Haha!

  SvaraRadera
 7. Jag har inte sett mellot nu denna gång. Har faktiskt tröttnat lite på detta. Så härligt med vårtecken redan.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 8. Börjar komma vårtecken nu lite överallt=))
  Skönt att det är mars!
  Kram Hannis

  SvaraRadera