tisdag 17 mars 2015

Ett skratt förlänger livetI helgen var vi på Stand Up med Mårten Andersson. Jag har nog aldrig lyssnat på honom faktiskt. Jag har mest förknippat honom med ZTV och Peter Siepen, så gammal är jag haha och då såg jag kanske inte honom som en komiker så. Men det var länge sedan jag skrattade så mycket på en och samma kväll. Det var en gripande historia han delgav oss om hans tidigare ganska tragiska liv som han nu jobbat sig ifrån. Det är starkt att kunna berätta det så tycker jag. Nu tänker ni hur detta kunde vara kul. Han mixade liksom allvar med humor på ett jättedöbra sätt. Han verkligen bjöd på sig själv och han är grym på att imitera andra. Har ni möjlighet så tycker jag absolut att ni ska gå och kolla på honom.

Ha en bra dag.
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Stand up är inte min grej, men vi har varit på några som var riktigt bra och då är det ju kul :) Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Skratta är så härligt.Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Kul, det kanske man ska kolla upp! Han har väl startat upp en ny bar/disco där man inte säljer alkohol, om jag inte är helt ute och cyklar.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Kul att du var nöjd med upplevelsen!

  SvaraRadera
 5. Jag har sett någon intervju med honom men nä inte så att jag direkt visste vem han var...
  Kul att det blev en lyckad kväll

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Lät ju verkligen kul, det är ju inte så ofta man kommer iväg på sådant. Men för ngt år sedan var vi och kolla Måns Möller där han också berättade om sitt liv på ett komiskt sätt, där han vävde in allvar med sin son med lite skoj, verkligen roligt och tänkvärt. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 7. Vad roligt det låter, även om det är lite allvar under ytan.
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Underbart att få skratta en hel kväll! Bästa gymnastiken o bootsen!

  Kram Anna

  SvaraRadera