onsdag 24 februari 2016

Nagelolja


Det är fortfarande kallt utomhus även om det gärna hade fått bli lite mer vår för min del. Mina händer, fingrar, hela jag faktiskt är ganska torr. Jag är slarvig med mina nagelband men jag har en vision om att bli så mycket bättre. De är torra och sköra som resten av kroppen. Jag har placerat min nagelolja vid soffbordet och minsann har jag använt den flera dagar i rad nu. Det gör en enorm skillnad. Jag använder denna från CND med en doft av mandel. Tar ni hand om era nagelband? 
Det gör jag och jag kommer att bli så mycket bättre. Händer och just naglar är något som i alla fall jag tittar ganska mycket på på andra människor. Det säger ganska mycket om personen.

Jag önskar er en fin fin dag. 
Kram // A


7 kommentarer:

 1. En torris jag med. Jag har min nagelolja på nattduksbordet. Försöker komma ihåg morgon o kväll. Oljan "Scratch Nail Food" är kanon!! Finns på Kicks.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för titten hos mig! och tackar även för tipset om nageloljan,eftersom jag är en lika "torris" som du:) så har jag jätteproblem vintertid med hud och naglar och jag har väl provat det mesta..Men jag får göra ett nytt försök ska testa//ha de gott/kram

  SvaraRadera
 3. när ja gick o gjorde mina naglar hade jag olja på nästan var dag så duktig. nu avskyr ja mina händer o naglar ( Får inte göra i mitt yrke ) Så vårdar tyvärr inte me varken nagel eller hand olja länge .. dåligt ja vet =)

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, fina naglar du har kram

  SvaraRadera
 5. Mina naglar ser ut som f a n, skyller på jobb eftersom jag tvättar dem säkert 30 gånger per pass där. :) Men jag borde ta hand om dem bättre...

  SvaraRadera
 6. Är lie dålig på detta. men försöker att göra det ibland. Men jag tar olivolja på fingrarna.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 7. Jag borde ta hand om mina naglar och framför allt nagelband mer...glömmer det så lätt. Kram J

  SvaraRadera