tisdag 23 februari 2016

Vekans problem


I många år hade jag Iphone vilket jag var supernöjd med. Min man försökte länge få mig att gå över till Samsung som han då hade gjort och var supernöjd med det. Jag höll ändå kvar på min Iphone. Allt började med att jag  i present fick en ny kamera, Samsung som är en smartkamera och är super då det är enkelt att föra över bilder digitalt mellan mina olika enheterna. Allt går trådlöst....smidigt. Efter ett tag fick jag en ny platta även den från Samsung...ja ni förstår. Min man är duktig på presenter. Haha. Efter ett tag var det dags för mig att bestäma mig för en ny lur. Jag har alltid tyckt och tyker fortfarande att Iphone har snyggare design men jag förstod också med allt annat med samma operativsystem var det klart lättare och smartare att välja samma. Jag gick över till Samsung även på mobilfronten. Jag är jätte nöjd med min lur och ångrar inte mitt val......men Varför finns det inte designskal mm till Samsung. Det finns ju endast till Iphone. Ni ser vilket ilandsproblem. Jag vill ha ett snyggt skal och accesoarer till min lur.
Någon av er som kan tipsa mig?


Kram // A

9 kommentarer:

 1. Här kör vi med Iphone allihop och är nöjda med det. Snyggt skal har jag inte bara praktiskt ;) Kram

  SvaraRadera
 2. Bra där! Fast jag kör i och för sig en blandad miljö. Plattan är ett äppelskrutt men resten är android.
  Vad är det du vill ha för designskal. Det finns men inte riktigt samma utbud nej. Fast å andra sidan är en del så vanliga att jag inte vill ha dem i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Så bra att du är nöjd med din Samsung. Ena sonen testade Samsung för något år sedan och jag ville testa för det sas att deras kamera skulle vara topp, vilket den var. Men telefonen var helt galen stängde av sig själv och hoppade hit och dit.

  Nu har vi bytt tillbaka igen till Iphone.

  Visst är det konstigt med skalen. Samsung är stora och det borde göra fina skal till även det märket. En annan sak jag saknade med min Samsung, alla fina skal.

  Bra att det finns alternativ alla kan inte tycka och gilla samma sak.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 4. Har samsung på jobbet tycker den är jätte bra o dessutom tar de mycket finare bilder än min iphone gör

  fin tisdag till dej

  SvaraRadera
 5. Skal finns det ju, men designskal har jag dålig koll på...
  Själv kör jag med iPhone och kommer nog att köpa det snart igen när det är dags för en ny. Har kikat på mammas Samsung men begriper mig inte alls på den, verkar krånglig! Men kameran är super!

  SvaraRadera
 6. Skönt att du blev nöjd. :-) jag har Samsung på jobbet och tycker sådär, men som sagt är, är jag inte riktigt han vid den. Hemma kör vi windowstelefoner med Windows 10 och som är kompatibel med datorn. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 7. Kaffemoster ;-)
  Jag gick från iPhone till Samsung-lur för snart ett år sen och är jättenöjd.
  Såklart vill man ha ett schysst skal... Om det finns..
  Kram J

  SvaraRadera
 8. Har samma problem..men har en iphone 6 plus som ej heller har snygga skal kram

  SvaraRadera
 9. Vad bra att du är nöjd. Trist att det inte finns några skal. Det borde det väl finnas. Titta på nätet. Jag har en iPhone, iPad o en Mac. Jag för alltid över bilder via molnet. Supersmart. Fotar bilder med min iPhone på jobbet. När jag kommer hem ligger redan alla bilder i min dator. Smart! Smarta telefoner.

  KRAM Anna

  SvaraRadera