fredag 21 oktober 2016

Fredagsmys


Efter en jobbvecka tycker jag att det är helt okej att köra latmat till mig och grabbarna. Mannen har som vanligt nu vid denna tiden packat sitt jaktbagage och gett sig ut. Grabbarna har pratat ett tag om att de vill äta på Subway och då jag inte alls har lust att köra iväg så kompromissande vi lite och fixade baguetter hemma med hemgjord tonfiskröra. Till det valfria gönsaker. Faktiskt riktigt gott. Nu doftar r ljuvligt då äldsta sonen just skickat in en kladdis i ugnen efter min önskning. Nu har vi det bra. Det är fredag och livet leker (även om vi är lata), ljusen är tända och myset är i full gång men jag tror vi skippar champagnen.

Ha det rikigt gott.
Kram // A  

10 kommentarer:

 1. Åh subway hade jag lätt kunnat asa mig ur soffan förr. Men det ni fixa såg också smarrigt ut.här blev det glass till kvällsmat ( Ops ) kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Enkelt och supergott, inget fel alls på en fredag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag äter med lätthet en hemmagjord tonfisksmörgås än Subway... Förstår inte tjusningen med dom, kanske för att jag inte gillar mackor så värst ;)
  Ha det gott, kram Kate

  SvaraRadera
 4. Hm min kommentarer försvann men Subway är en favvo hos mina barn också. Mysigt ni hade det! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Åh så gott. Blev dock sugen på subways, var evigheter sedan jag åt där!

  haha javisst var den bra!

  SvaraRadera
 6. Låter som en härligt fredagsmys.

  SvaraRadera
 7. Lät som ett bra alternativ. Man behöver vara lite lat ibland. Själva har vi rensat lite i frysen och inte behövt laga så mycket mat. Kompliterat lite bara.

  Jag gillar också hösten. Härlig luft och fina färger.

  Ha en toppen helg
  Kram Kia

  SvaraRadera
 8. På fredagar får man vara lat tycker jag :-) och baguetter med tonfiskröra lät riktigt gott. Hoppas helgen varit bra. Kram.

  SvaraRadera
 9. Tonfiskröra är gott! Och nog är det skönt med lite "latmat" ibland! :)

  SvaraRadera