söndag 23 oktober 2016

Kardashian / Wahlgren


Jag ser mycket om familjen Kardashian och de finns lite överallt på olika sociala medier. Jag har själv aldrig sett programmet och vet inte mycket om dom, egentligen ingenting faktiskt. Jag har frågat ungdomarna vad det är för en serie och får till svar att vi får följa med familjen och se hur de spendera alla sina pengar. Kanske är det så. Jag har inte sett det och har ingen aning.
Men jag har hittat min favorit familj. Har ni sett Wahlgrens värld? Men vilken härlig familj. Jag både skrattar och gråter. Pernilla är ju så himla vimsig och rolig. Otroligt skön. Nu vet jag inte om min parallell: Wahlgren / Kardashian är okej men jag gör en chansning på den. Jag vet betydligt mycket mer om Wahlgrens då jag följt Pernilla sen 1985. Så cool hon var alltså i skinn och tuff frisyr.
Gillar ni denna typ av TV?
I dag blir det en dag i söndagslunkens tecken tror jag. I går var jag sugen på utflykt men idag känns det mest som lite lunk. Är det att ta dagen som den kommer?

Kram // A

11 kommentarer:

 1. Ja visst är Wahlgrens värld bra! Jag följer också programmet :) Hon är verkligen en härlig själv Pernilla, håller med dig.

  Önskar dig en finfin söndag!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 2. Jag har sett både Kardshians och Wahlgrens och tycker att den svenska familjen där kan man känna igen sig men Kardashians är ju rätt långt ifrån... Fantastiskt sätt att kunna tjäna pengar bara på att bli filmad i sin vardag men hade jag haft den möjligheten kanske jag hade tagit den också ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Har inte sett Kardashian eller Wahlgren, men jag kollade på Parneviks. Men föredrar andra program.
  Ha en underbart skön söndag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Jag följer Wahlgrens på tv, tycker det är kul och underhållande att dom bjuder på sig själva så mycket.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Har inte sett någon av dem. Det är väl inte riktigt min grej, fast jag gillar ju verkligen Pernilla.
  Tycker om Skavlan, dobidoo, och deckarserier.

  Ha det bra på dig!

  SvaraRadera
 6. Tokgillar verkligen Wahlgrens värld, dom bjuder på sig själva och det gillar jag.
  Önskar dig en fin kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Gillar också Wahlgrens, verkligen underhållande och lite igenkännande emellanåt. Skönt med folk som bjuder på sig. :-)kramizz Laila

  SvaraRadera
 8. Jag följer den och gillar den. Lyssnar även på Pernillas pod som hon har ihop med Sofia Wistam. Den är så rolig. Har du inte lyssnat på deras podcast så rekommenderar jag den varmt.

  SvaraRadera
 9. Gillar också Wahlgrens, en mysig familj och fina vimsiga Pernilla hon e ju för go.. kram Gunilla

  SvaraRadera
 10. Jag tittar såklart på Wahlgrens, älskar att de är så vanliga. Det har man ju redan förstått när man lyssnar på podden Wahlgren & Wistam. Sköna brudar ;-)
  Kram J

  SvaraRadera
 11. Vimsig ja! Kanske inte koll på allt nej! Men ärlig och så himla stark person. Följer programmet och lyssnar på podden.

  SvaraRadera