måndag 24 oktober 2016

Att lägga pengar på


Nu känns det bra. Riktigt bra. Jag känner mig så vuxen och mogen. Jo jag vet att man räknas som vuxen då man passerat fyra och nolla men ändå. Men ni vet känslan att spendera pengar, kanske inte alla men en del av er är precis som jag och gillar när pengarna är i rullning. Jag har ju mina favoriter att lägga mina pengar på och ni har era. Det roligaste genom åren har inte varit att lägga pengar på porslin och bestick och sånt nödvändigt ont. Det har länge funkat med det vi startade vårt hushåll med för några år sedan (läs många) när vi flyttade hemifrån. För ett tag sedan tog jag och mannen ett moget beslut att lägga några pengar på just det. Nu har vi kommit en bra bit på vägen och handlat nya glas, tallrikar i olika modeller samt bestick, ugn och vattenkokare. Det gamla har åkt ut. Det är ingen billig historia det där men fy fasiken vad det känns bra nu. Inte trodde jag att det var så kul att handla så tråkiga ting.
Vad lägger ni helst pengar på?

Kram // A

7 kommentarer:

 1. Böcker! Och kläder, förutom barnens aktiviteter och en eller annan resa. Kram

  SvaraRadera
 2. Resor, kläder, möbler och barnbarnen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att shoppa resor, kläder, inredning, böcker ja allt kram

  SvaraRadera
 4. Typ många vuxenpoäng på det !! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul! Jag älskar fint porslin, vackra glas och bestick. La mkt pengar på det när jag var 30-40-årsåldern. Nu när jag är 50+ lägger jag pengar på resor, antirynk-krämer och lyxsmink. Allt det andra som husgeråd har jag ju reda =)

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Just nu är jag inne i en period när jag inte alls vill ha smycken. Har ingenting på mig. Kör "naturelle" ;) Men snö har mycket fint.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Vilka snygga bestick! Kram J

  SvaraRadera