onsdag 26 oktober 2016

Snö.....
Nä jag är inte alls sugen på snö. Snö är hur vackert som helst om jag bara slipper gå ut och absolut inte köra bil. Men Snö of sweden och deras smycken bara älskar jag. Jag har en del av deras örhänge och de passar mina öron och mitt tycke perfekt. 
För ett tag sedan fick jag för mig att jag ville ha smycken i rosé och då var jag ju tvungen att ha ett nytt armband. Eller hur? Det kan ni säkert förstå? Och så blev det.

Veckan är i full fräs och det är ju hur bra som helst. Jag är just nu ett härligt mood och det känns så skönt för inte så länge sedan var jag superduper trött och trodde aldrig att jag skulle piggna till igen. Men plötsligt händer det. Måste vara mina deppinköp som gjorde det.

Önskar er en fortsatt fin vecka.
Kram // A 


8 kommentarer:

 1. Hihihi, när jag sov rubriken trodde jag att ni fått snö.
  Jag gillar oxå Snö-smycken.

  SvaraRadera
 2. Gillar ju också snö/ smyckena då alltså. Den andra som faller från skyn klarar jag mig utan. Ha en fin torsdag !! Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Tycker dom har mycket snyggt också.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Snö i smyckeform är en stor favorit. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Ja snart har du nog annan snö också! Jättefint armband och visst kan lite kul shopping sätta fart på livsglädjen :)
  Önskar dig en härlig torsdag.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Snö på marken nej tack snö i smyckesväg ja tack ska inviga mina nya snö örhänge på lördag. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Jag gillar också snö-smycken. För ett par år sen köpte jag ett par smycken i rosé, tycker det är så snyggt men jag har aldrig använt dom. Så det var nog inte min grej. Men ska plocka fram dom i dag, nu när jag blev påmind!
  Kram J

  SvaraRadera