lördag 20 maj 2017

Fyrbenta vänner

Just nu ligger jag och mannen i var sin soffhörna och är helt slut, tidigt för att vara en ledig lördag kan tyckas. Klockan ringde tidigt i morse och vi gick upp för att packa picknick korgen och fullpacka bilen. Nästan hela dagen har vi tillbringat med ett stoooort gäng wachtelhundar och ytterligare ett gäng trevliga hundägare. Vi har varit på utställning med vår Ollie. I sommarstekande sol och helt underbart väder för oss, dock var det tufft för hundarna. Det var aningen varmt och vi hittade inte mycket skugga. Ollie fick ett "very good" och det räckte för att kunna söka till jaktchampion. Jag tror att vi njöt mer av dagen än Ollie gjorde. Hela hennes kropp sa att detta var inte alls detta hon tyckte var så himla kul att göra, inte alls hennes favoritsysselsättning. Tänk vad mycket konstigt vi tvåbenta hittar på med våra vänner. Hon ligger helt utlagen här hos oss nu, efter en tuff dag. Hon har varit så duktig idag och så fick hon träffa en av sina valpar. Det är den bruna på bilden. 
Nu måste jag återgå att bara fortsätta slöa.

Önskar er en fortsatt fin helg.
Kram // A 

8 kommentarer:

 1. Det gör du rätt i:) slöa är viktigt tycker jag!😊 Kram

  SvaraRadera
 2. Ohh härligt att det gick bra på utställningen och skönt att ta igen sig efteråt sedan,

  Tack snälla för raderna hos mig

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha haft en fin lördag:)

  SvaraRadera
 4. Ni hade verkligen tur med vädret. Men för dom fyrbenta är det inte lika skönt. Att springa runt i en ring för att visa sig från sin bästa sida.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Att slöa är något av det bästa man kan göra. Jag är något av ett proffs på det. Haha
  Fina fyrbeningar. Är det en fågelhund? Eller vad jagar ni?
  Önskar er en fin Söndag också. Kram =)

  SvaraRadera
 6. Grattis Ollie, hoppas du får en riktigt härlig slö dag idag, och att du o dina människor njuter i solen. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Det tar på krafterna på både människor och djur i värmen som var. Det kände jag själv av i lördags när trädgårdsarbetet var i full gång. Man blir lite långsammare och något segare än vanligt.

  Kram!

  SvaraRadera