lördag 1 juli 2017

Aj aj oj oj......kniiiip


Jag har bakat fröknäcke. Det är riktigt gott och finns inte suget på något sött så kan detta funka som kvällsgott. Jag skriver KAN haha för det beror ju på vad suget kallar på. Men jag måste ge ut ett varningens finger om ni har känslig mage som jag (nu blev jag lite privat kanske men ni kan radera det från ert minne om ni vill). Ät inte för mycket och kanske inte varje dag, flera gånger om dagen. Alla fröna, kan tro mest linfröna var inte så poppis av min mage. Jag bakade mina knäcke efter receptet från ICA och ströde på lite flingsalt. Jag gillar lite extra salt. Då får jag även har det helt och hållet för mig själv då mannen inte gillar salt alls och har en ganska konstig min då han får in det i munnen mohaaa. Don't touch!
Jag jobbade min sista dag i går innan semestern så här njuter vi av sommarvädret inomhus. Det regnar som bara den men jag ska försöka hålla mig positiv. Det är semester och vi har väder oavsett.

Kram // A

12 kommentarer:

 1. Mmm gott jag har oxå bakat sånt fast lchf o det är gott :) ja va skönt med semester o vädret kan kvitta då :) kram å fin kväll

  SvaraRadera
 2. Älskar Fröknäcke och har väldigt svårt att sluta äta det när det finns.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Här är en som ÄLSKAR frlknäcke:) s år att sluta;)

  SvaraRadera
 4. Fröknäcke är så gott!! Semester är skönt trots vädret. Njut :) kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. fröknäcke e så gott har det ofta till te på kvällen då ja e så sugen på något gott
  härlig start på sem säger ja nu då njut kram

  SvaraRadera
 6. Älskar fröknäcke och det är svårt att bara ta en :) Men inte skoj om magen reagerar *haha* Kram och hoppas du får en fin dag :)

  SvaraRadera
 7. Mmmmumsigt, och ett listigt sätt att få ha fröknäcket för sig själv...xtra salt!! ;) ;)
  Njut av din ledighet nu, oavsett väder... :
  Stor kramen från Kate

  SvaraRadera
 8. Gott med fröknäcke. Bara känslan av semester är ju underbar, sen är det vädret.... det kan vi inte göra något åt.... vi tröttnade förra vecka så imorgon åker vi till värmen i stället!
  Kram J

  SvaraRadera
 9. Var rädd om din mage och krydda försiktigt :-)

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 10. Hej och tack snälla för kommentar hos mig. Man du har ju också bakat fröknäcke:)! Gotteligott.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 11. Har tänkt så många gånger att baka fröknäcke, men det har inte blivit av. Kanske skulle försöka mig på det i alla fall, har smakat det och jag gillar det.
  Ha en bra vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera