torsdag 29 juni 2017

Jag är bra


Nu tror jag att jag behöver er hjälp haha. Jag har shoppat vet ni, något som jag länge velat ha. Jag är ju mycket sådär att jag vill ha. Med allt annat tänker och analyserar jag ut ett syfte med varför, hur och så vidare men inte just med mitt vill ha begär. Varför vill jag ha? Jag bara vill liksom. Jag tror att jag är sååå ensam om detta. I alla fall. Jag tyckte lite synd om mig själv. Något som jag är bra på i perioder. Men just nu är det mina tandläkarbesök som jag tycker är mindre roliga. Ingen tycker kanske det är kul att betala dyra pengar för att genomgå något obehagligt men jag har verkligen ont i magen när jag ska dit. Jag vet inte varför men det har blivit värre sen jag var tvungen att sätta fast några kronor. Det är nog det värsta jag varit med om hos tandläkaren. Fy vad det gjorde ont. Nämen  visst är det synd om mig? Denna gången lagade jag endast ett mindre hål som bara kostade mig 1700 kr.....VA???? Det är f-n inte klokt. Tur jag hittade min tröstshopping på rea (big smile).
Så till mitt problem, vad ska jag ha denna lilla väska till och den här stora nyckelringen? Jag är superglad över mina fynd men har lite svårt att bestämma hur jag ska använda dom. Andra funderar kring oroligheter i världen och det gör absolut jag också men just här, just nu i min lilla box är mina fynd ett problem som jag bör lösa. Jag är bra på att fundera ut saker som jag måste hitta en lösning på.

Hängde ni med?

Kram // A

10 kommentarer:

 1. Jag använder min clutch varje dag. Jag har den som handväska i min större väska. Så när jag går ut på lunch tar jag bara clutchen och får då med mig allt viktigt som behövs för lunchen.

  SvaraRadera
 2. Till nyckelringen tycker jag du ska sätta på nycklarna ;-) och som Emschen skriver. Använda väskan i en större väska och ta bara med clutchen när du bara behöver "det lilla". Alla kvinnor behöver en clutch!! Bra köp där.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den clutchen är så himla fin! Använder min jämt!<3

  SvaraRadera
 4. Jättefin väska och den är perfekt när du inte behöver ha med dig så mycket saker! :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Så snygg väska och tandläkaren är verkligen dyyyrt, ska snart dit jag med, väntar på kallelsen

  SvaraRadera
 6. Du har ju fått ett svar här ovan som tur är. För jag hade inte kunnat hjälpa dig.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 7. Gå till tandläkaren är aldrig rolig, så tråkigt att lägga pengar på det :)

  SvaraRadera
 8. Du ÄR bra!! Ja sen tandläkaren får man bara betala och glömma snabbt tyvärr...tills nästa gång! Trista pengar på något som skulle kunna ingå i vår sjukvård faktiskt! Eller så borde man satsat på att bli tandläkare själv och gottat sig hela vägen till banken, morr...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 9. Såååå fint! Har den i beighe. .. ha en fin kväll ♡

  SvaraRadera
 10. Älskar en clutch. Allt man behöver snabbt finns där och man behöver inte kasta sig på botten av väskan och gräva eller ta med hela väskan, som någon annan skrev, på lunchen.

  SvaraRadera