måndag 26 juni 2017

Konstigt det där


I lördags kom jag på mig själv att längta till måndagen kom. Jag blev lite paff själv för även om jag gillar mitt jobb så är jag inget fan av måndagar. Jag funderade ett tag på varför och det enda jag kom på var att det är min sista vecka innan semestern. Det kan ha varit det. Vad har annars hänt då denna måndag som jag längtade efter? Tidigt jobbpass....jäsp på den men det innebär ju även tidig hemresa. Jag fick mina tiokompisar fina. Idag var mitt humör på en lite neutral (som oftast) look med diskret glitter. Efter det en pw och sedan mataffären och matlagning. Det hinns med en del de dagar då klockan börjar gasta 04.30. Men nu känns det som en efterlängtad måndag nått sitt slut och kudden kallar.

Önskar er en fortsatt fin start på veckan.
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Ja så kan det vara ibland. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. ja man blir så förvånad i bland på sej själv. va mysigt o få gjort naglarna

  SvaraRadera
 3. Ibland blir man förvånad av hur man tänker och känner :) Men vad skönt att slippa ha söndags ångest. Hoppas du mår fint :)

  SvaraRadera
 4. Så nu har du nedräkning förstår jag 😀.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 5. De blev riktigt sommarfina. Njut nu av den sista jobbeveckan. Själv jobbar jag 3 veckor till. Kram fr mamma

  SvaraRadera
 6. Snygg klocka o fina naglar:) ja men när det är sista jobb veckan innan semester så kan man längta efter måndag, nu onsdag snart fredag. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 7. Fina naglar och snygg klocka är så piffigt tycker jag. Förstår att din nedräkning börjat. Snart är den här sommaren på riktigt.

  Jag har en utmaning till dig på min blogg.

  Kramis Kamilla

  SvaraRadera
 8. Vackra händer och superfina naglar! Sen gillar jag din klocka.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 9. Superfina naglar!! Kram J

  SvaraRadera