onsdag 26 juni 2013

Varnar känsliga följare...

Jodå det är så att jag aldrig tidigare har varit på fotvård. Igår var det alltså premiär för mig och mina tossor att få lite omvårdnad......
En njutning för många kanske, jag tyckte nog fotbadet var det bästa annars tyckte jag det gjorde lite obekvämt ont (jag är kanske något känslig dårå).


Jag blev i alla fall nöjd med resultatet även om jag inte var så modig och valde en mer neutral look (eller mesig som min "bästaste" uttryckte sig). En fransk manikyr med vita blommor i form av prästkragar.....(syns inte helt bra på bilden).
Det är något om jag kommer att göra om för inte var det så obehagligt ändå.....

Ha en underbar onsdag mitt i veckan.
Kram // A

8 kommentarer:

 1. Det är ju så skönt att bli ompysslad ;) du blev fin om dina tassar sötaste du o jag är nöjd med mina :) ha en bra dag på jobb ! Xoxo /G

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig provat på fotvård, känner mig inte bekväm med att någon ska hålla på med mina fötter! Men kanske dags att prova någon gång om man kan få tånaglarna att blomma!
  Kram
  Melodys matte

  SvaraRadera
 3. Va gött med ngn som fixar tassarna ! Låter väldigt gulligt med prästkragar på tårna !!

  Kraaaam

  SvaraRadera
 4. Härligt med fotvård kram Diana

  SvaraRadera
 5. Åh så skönt! Jag älskar't! Speciellt fot- o benmassagen! Snyggt och vågat med fransk pedikyr på fötterna tycker jag. Här blir det bara något enfärgat på tånaglarna.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Nämen vad härligt!
  Jag har ett presentkort som ligger och väntar på att nyttjas. När jag väl tar mig för att använda det så blir det premiär för mig med. Spännande!

  SvaraRadera
 7. Låter superhärligt det där! Men vet inte om det skulle funka på mig, jag är såå kittlig ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Å, fotvård behöver jag. Undra om jag kan be sambon att inte bara ge mig fotmassage utan även fotvård;) (förmodligen inte...)

  Kram fredrika

  SvaraRadera