måndag 24 april 2017

Bra start


Måndagar tillhör vanligen inte favoriten av dagar av veckans sju alla dagar. Men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. I morse vaknade jag hyfsat pigg (ni behöver kanske inte fråga min man om det bara haha). Det var tidig morgon då jag haft öppning på jobbet idag, kanske inte sovit jätte bra men ändå. Jag kom till jobb med rester kvar från kudden i örat. Nädå jag är uppe en bra stund innan det är dags att köra. Väl framme efter cirka sju minuters bilfärd kom jag in genom dörren. Jag möttes av en lapp i mina jobbskor....Godmorgon ❤. På dörren kom en till.... jag hoppas...☺. Nästa satt på tidsschemat.... din morgon.... Jag gick vidare till vattenkokaren och där hittade jag nästa lapp....blir bra. Vi ses snart ❤ Kram. Jag öppnade sedan skåpet till datorn och på datorn satt ytterligare en lapp....jag är laddad 😉
Jag tror att Mina morgonrutiner är ganska givna och att mina kollegor känner mig himla bra. Det gjorde verkligen min start på dagen och på veckan.
Nu står det en spenatsoppa och puttrar på spisen och det nybakta brödet är klart. Äggen ska skalas och delas till halvor. Det blir en passande middag en kall och regnig men bra måndag här hemma hos mig.

Kram // A

6 kommentarer:

 1. Vilken start på vecka, kan väl inte bli bättre;)
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Mysigt med välkomnande lappar! Nu är ju måndagen avklarad så nu rullar resten av veckan på i ett rasande tempo!
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig start på veckan.

  SvaraRadera
 4. Åhh, lapparna smittar av sig till mig med och jag sitter här med ett brett leende... Kollegan lyckades !!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Men vilken härlig start på dagen :) och spenatsoppa lät supergott. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Å nu är snart tisdagen gjord.. snart helg!! Gissa om jag längtar. Kram Gunilla

  SvaraRadera