Kolaris
3 msk vispgrädde
25 g smör
3 msk socker
1 msk honung
1 msk sirap
3 dl Vårgårdaris
50 g choklad till granering
Blanda allt utom ris och choklad i en kastrull. koka upp till en kola i ca 3 minuter. Ta från plattan och blanda i ris. Klicka ut små toppar på ett bakplåtspapper. Smält choklad och doppa eller ringla över topparna. Förvara i kyl.
Nu är det inte för tidigt att börja med jul/advents pyssel tycker jag. Det är bara att sätta i gång. Tycker du att det känns för tidigt så är detta ett enkelt och gott godis som egentligen inte alls behöver sparas till jul ;)
Ta hand om varandra!
Kram // A
Det lät sjukt gott kram /G
SvaraRaderaHåller med nu kör vi igång :) kram Diana
SvaraRaderaDet där lät inte fel.
SvaraRaderaSmidigt OCH smarrigt, bra kombination ;)
Hoppas ni får en mysig start på veckan, Kram Malin
ÅÅ ser gott ut
SvaraRaderaTack för receptet:)
Ha en mysig torsdag
/Johanna