En morgonpigg sockerbagare (eller inte). I dag knäckis till frukost MEN en saffransbiscotti till kaffet igår till filmen, och vet ni vad? Klart inte....jag gjorde inget av alla mina måsten (känns konstigt). Så idag är en annan dag.
Saffransbiscotti
100 g smör
1 g saffran
2 ägg
1,5 dl socker
5 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
100 g hackad mandel
Smält smör och blanda i saffran. Tillsätt äggen, ett i taget och blanda i övriga ingredienser. Blanda till en deg. Forma till tre längder och lägg på en plåt. Grädda i 175 grader i ca 20 minuter. Ta ut från ugnen och skär till sneda snitt ca 4 cm breda. Stäng av ugnen och sätt tillbaka plåten och låt skorporna torka på eftervärme.
Ha en underbar tisdag.
Kram // A
Mums mina ä slut så dags att baka nya :) kram Diana
SvaraRaderaMmmm vad goda de ser ut :)
SvaraRaderaJag brukar alltid göra såna. Men det fick bli polkagriskakor i år istället. Och idag ska jag slänga ihop en mjuk pepparkaka :) så kul att julbaka.
Ha en fin dag!
Kram Verra
Dom var jättegoda ;) du är bäst tack för hjälpen ;) xoxo /. G
SvaraRadera