onsdag 5 december 2012

Kulan med smak av Mozart



Godisöverraskning(saltingar) till en fin tjej som fyller hela tjugo vintrar idag...GRATTIS.....

 Här om dagen gjorde jag Mozartkulor. En liten men naggande god liten kula fylld med marsipan och nougat, doppad i mörk choklad. Känner ni att det vattnas i munnen?


I så fall gör dessa godkulor.

Mozartkulor

200 g marsipan
1 dubbel guldnougat
200 g mörkchoklad

Dela både marsipan och nougat i rutor. Lägg nougaten mitt i en bit marsipan och rulla till en kula. Smält chokladen i vattenbad och doppa varje kula där i. Låt stelna.

Fundering: sparar ni alla godsaker ni gör till julafton eller njuter ni redan nu?

Stora kramen från mig // A

3 kommentarer:

  1. Här sparas inget:-) Vi äter upp det...därför väntar jag ofta med julgodiset till någon dag innan jul om det är tänkt till juldagarna.

    Ser jättegott ut!

    Kram Cecce

    SvaraRadera
  2. Godsakerna är slut så det är bara att göra nya....kram Diana

    SvaraRadera
  3. Vad gott!

    Sv: Dagen var jättebra och jag är övertygad om att jag klarade proven.

    SvaraRadera