tisdag 18 december 2012

Trillingnöt

Godermorgon !
Både herre och fru.
Denna regniga och mörka morgon bjuder jag på en pralin,
som från en ask med godingar i....nästan. 


 

Så här gjorde jag.
Smält 100 g mjölkchoklad och häll i 200 g hasselnötter. Ta upp nötterna tre och tre. Låt stelna. Smält ytterligare 100 g choklad och doppa pralinerna en gång till. För mer framträdande nötsmak kan man rosta nötterna innan.

Vilken är din favorit i chokladasken?

Önskar er en underbar tisdag.

Kram // A

4 kommentarer:

  1. Mums!! Ha en bra dag kram / G

    SvaraRadera
  2. E det ok att jag tar det här receptet rakt av. Har en mamma som jag kommer göra överlycklig. Eftersom det är hennes favorit i asken (som vi andra inte få smaka) kan hon få en HEL ask med trillingnöt. Yes pluspoäng där med...... Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Jag tycker absolut att du ska göra mamma glad. Glada mammor är bra! Kram kram

    SvaraRadera