söndag 6 januari 2013

Glutamat




Jag tar gärna Aromat på mina grönsaker som här leverpastejmacka med gurka och Aromat. Det förhöjer smaken på våra nu ganska tråkiga grönsaker tycker jag. Och det är väldans så gott.
 Jag kommer i håg allt skriveri om hur dåligt och farligt glutamat är för oss som Aromat innehåller.
Förhöjer ni smaken med något på era grönsaker?
En fundering så här en söndagsförmiddag.
Ha en bra dag.
Kram // A

4 kommentarer:

  1. Jag brukar ta lite flingsalt och olivoja:-) Kanske inte det nyttigaste men gott!

    Kram cecce

    SvaraRadera
  2. Jag vet en del som har Aromat till "allt". Själv har jag bara det på knäckemackor med smör, inget pålägg. :) Grönsaker brukar jag bara ha salt på.

    SvaraRadera
  3. Gott med aromat men jag har det inte så ofta kram Diana

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset om aromat!

    Svar: Ja, det är skönt med mjukstart!

    SvaraRadera