Mannagrynsvälling
(De ni...det är grejor det)
2 1/4 dl mjölk
1 msk mannagryn
1 nypa salt
1 nypa socker
1/2 dl russin
Koka upp mjölk, salt och socker. Tillsätt gryn och russin. Koka i ca 4 minuter. NJUT.....
Det är så gott ibland och just idag blev jag jätte sugen på det.
Ha en riktigt bra dag.
Kram // A
Sitter också hä och njuter av lugnet :) kram och god morgon/Diana
SvaraRaderaJag tror sjutton inte att jag ens har smakat på mannagrynsvälling! Är det gott?? Ja, samma fråga får ju jag när jag äter min grötfrukost varje morgon, på fiberhavregryn :-) Det är faktiskt gott, med kanel på :-) Ha en go dag!
SvaraRaderaMums!! Det får bli mitt mellanmål ;)kramen /G
SvaraRaderaÄlskar mannagrynsvälling men när jag tänker efter det har jag nog inte smakat på det på 30 år. Det ska det bli ändring på.....krams m
SvaraRaderaÄlskar frukost men inte välling, äter min omelett o dricker min kaffe latte som jag inte kan vara utan. Ha en härlg elg. Kramisar Tina
SvaraRaderaMannagrynsvälling? Oj... det har jag aldrig hört tala om. Gröt ja (fast bara med en massa sylt), men välling... ja, varför inte. :)
SvaraRaderaDet har jag aldrig testat. Men mannagrynsgröt är gott:-))
SvaraRaderaKram cecce