LCHF bröd
125 g keso
3 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
3 tsk bakpulver
(1 nypa salt)
Kör keso och ägg i en mixer, tillsätt övriga ingredienser. Platta ut på bakplåtspapper och grädda på 200 grader i ca 10-15 minuter.
Ett bröd som luktar som kokostoppar.....
Det blev ett gott och nyttigt alternativ till bröd men ska jag baka det igen kommer jag att ta bort saltet. Jag tyckte att det blev för salt.
Ha en riktigt bra dag!
Kram // A
Låter riktigt gott. "Mitt" bröd jag bakar innehåller, ägg, kasella, valnötter o mandel bl a. Supergott. Men det här ska jag oxå testa. Kramisar Tina
SvaraRaderaDet såg gott ut! Måste jag testa nån gång :)
SvaraRaderaTråkigt att vi ska vara sjuka allihopa. :( nu längtar man bara till varmare tider.
Krya på dig!
Kram Verra
Det är ju just brödet som är mitt problem när jag körde LCHF, men det här lät ju gott! Kanske dags att prova igen, när det bjuds på så mycket goda recept!
SvaraRaderaKram Helena
Det låter gott det där.:-) Kram Stina
SvaraRaderaJa det låter gott!! Just bröd och lchf är ju en svår kombo...
SvaraRaderaDet lyder rigtig lækkert :-) jeg elsker brød...
SvaraRaderaKram herfra
Ja, det låter gott! Måste testas!
SvaraRaderaKram Jenny
Gott! Gillar LCHF! Tack för receptet!
SvaraRaderaKramar Anna
Det måste testas! Jag älskar när brödet är lite salt så det passar nog mig då!
SvaraRaderaÖnskar dig en fin alla hjärtans dag!
Kram Jenny