Jag testar vidare på mitt brödbak utan mjöl. Jag vet dock inte om det är LCHF, GI eller något annat men denna varianten innehåller inte gluten och inget vanligt mjöl i alla fall. Så mycket vet denna himma bagaren.
Majsbröd
1 msk fiberhusk
2 dl majsmjöl (utan gluten)
1 tsk bakpulver
2 dl riven ost
4 ägg
Blanda allt till en deg och lägg ut på ett bakplåtspapper. Grädda på 200 grader i ca 10 minuter.
Jag som är lite skeptisk när det inte smakar som det brukar tyckte det blev ett helt ok bröd. Det bästa hittills.
Testa gärna.
Ni som kan det härmed dieter....är detta LCHF, GI?
Ha en helt underbar dag.
Kram // A
Spännande. Jag är lite osäker på majsmjölet. Vet inte om det är för sött för att inte gå in under någon av "dieterna" men som sagt gissar jag bara.
SvaraRaderaHa en härlig tisdag. Kram Malin
Då majsmjöl innehåller väldigt mycket kolhydrater är det tyvärr varken LCHF eller GI vänligt, men är säkert supergott. Kramisar Tina
SvaraRaderaJag vet inte vad det är... förutom att det låter gott. :)
SvaraRaderaSkulle svara som Home2tiny. Majsmjöl är ganska kolhydratrikt men om du byter ut det mot mandel eller kokosmjöl blir det definitivt ett lchf och GI bröd:-)
SvaraRaderaMen gott är det säkert! Och glutenfritt!!
Kram Cecce
Majsbröd låter gott! Tack för alla dina recept!
SvaraRaderaKRAM Anna
Majsbröd lät spännande kram Diana
SvaraRaderaSer att du fått svar, jag är själv lite dålig på detta ;) Men brödet ser väldigt gott ut! Kram Suss
SvaraRadera