måndag 11 mars 2013

Varning

God morgon denna ljuvliga måndag..... :)) Jag stänger ute att det är kallt -8 står temperaturen på ....galet...och att det har kommit vita flingor uppifrån i helgen.....jadå för det mår jag bättre av.
Jag som så många andra har tillbringat ett antal timmar med Mr Grey. Det borde stå varningstext på böckerna som är lätt beroende framkallande.


Har ni läst om den underbart vackra man som är något lätt skadad? Att rekommendera annars. Funderar vilken skådis som skulle fått spela denna underbara man HaHa, vem tror ni?

Hoppas ni får en fin start på veckan.
Kram // A

7 kommentarer:

 1. Åh, jag har precis läst ut ettan och MÅSTE ha de andra med!!!

  SvaraRadera
 2. Har läst alla tre å väntar nu på filmen. Håller tummarna att det blir Ryan Gosling som får rollen. Det ligger flera trailers på youtube som amatörer gjort....kolla på dom, då längtar man ännu mer!! Måndagskrams maria

  SvaraRadera
 3. De har gjort film på första boken. Två okända skådisar... vet inte vilka de är! Lästa första boken... sisådär, trist språk! Tar de andra till sommaren kanske.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 4. Solklart! Ola Rapace säger jag! (Utan att ha läst boken...) Bara precis för jag GÄRNA skulle vilja se honom...väldigt...lättklädd... :)

  SvaraRadera
 5. Jag har hört så mycket gott om dessa böcker så nu kan jag snart inte hålla mig. Måste nog in till stan och inköpa en.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Måste ju vara någon super snygg i alla fall ;)) kram /G

  SvaraRadera
 7. Trodde det var klart! Jag har ju en liten filmsnutt på bloggen, tror han heter Ryan Gosling!
  Ja man kan ju undra vad filmen kommer handla om hi hi!
  Kram Helena

  SvaraRadera