torsdag 25 april 2013

Matta

Vi har länge varit utan matta under bordet efter att ha kasserat den gamla. Men nu äntligen finns det en matta på plats igen. Jag beställde den på Ellos och måste säga att jag blev väldans så nöjd. Den går i grått. Tapethörnan bakom (som inte syns så bra på bilden) är beige med gråa inslag så färgen går igen liksom......jaja det är skönt att ha en matta på plats i alla fall.


Först tänkte jag att vi inte skulle ha någon men jag saknade det faktiskt. Det är väl inte så praktiskt med en massa mattor när det finns två håriga hundar i huset men det känns ändå mer hemtrevligt tycker jag. Det får bli något billigare varianter så vi kan byta ut efter hand.

Har ni mycket mattor eller ni gillar det mer utan?

Nu ska jag ta ett stadigt tag om denna torsdag......för i kväll väntas roligheter....(hoppas jag).
Önskar er en fin dag.
Kram // A


10 kommentarer:

 1. Ser fram emot kvällen ;) kram/G

  SvaraRadera
 2. 2 st mattor i hela huset o inga gardiner, men desto fler kuddar o filtar......ha en härlig kväll som verkar bjuda på skojsigheter. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Fint du har det vi har lite mattor här och var blir mer ombonat kram Diana

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Kvalitén på mattan ser ut att vara samma som vi har under köksbordet, det är bra... tål en del "stryk". Jag är ingen mattälskare men maken vill ha. Och visst, det ser mer ombonat ut! Plus att vi har ganska kallt på golvet i vår lägenhet så det är skönt att sätta fötterna på dem.

  SvaraRadera
 5. Har inte så många mattor som jag vill ha! de är ju så rackarns dyra alla mattor som jag vill ha! Ellos har mycket fint nuförtiden!
  Ha en fin dag och rolig kväll!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Vi har 1?!?!?! Matta i vårt hus, på Stellas rum. Men tanken är faktiskt att det ska bli en i gillestugan. Ha också funderingar på en till matsalen. Men djuren gör att det inte prioriteras ;)
  Hoppas du haft en riktigt skön dag. Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Vi har inte så mänga mattor här hemma, två stycken bara och då är den ena en dörrmatta. Men jag tycker det är jättefint så jag vill gärna ha men det är svårt.

  Stoort TACK för dina fina rader hos mig, jag blir såå glad❤❤❤

  Önskar dig en fin helg
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Åh så snyggt det blev! Vad fint du har det!

  Jag är galen i mattor... har många färgglada!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 9. Vi köpte en DYR matta att ha under köksbordet, när vi flyttade hit.
  Men efter att nå´ra hundar pinkat på den ett par gånger (inte våra dogs) så var den inte så jäkla fräsch och nu ligger den ihoprullad ute i garaget.
  Surt. Och det ser såå kalt ut, utan matta!

  SvaraRadera