torsdag 2 maj 2013

Mitt första maj

Min första maj började med lång promenad i skönt väder med hela familjen (hälften på cykel men ändå). Jag är ju trött på morgon men jag får väl ge min äkta hälft ett rätt ändå när han säger hur skönt det är med promenader på morgonen och ändå ha hela dagen framför sig. Jag gillar inte att ge mig......men okej han har rätt!


Efter att ha lunchat i solen tog vi bilen in till stan och beställde faktiskt nya vigselringar....tjiho. Vi firar snart sexton år som äkta makar. Då..... för sexton år sedan var det gult guld som gällde och jag har länge viljat byta då jag endast använder vit metall (läs silver) på mina smycken och nu äntligen 
slog vi till. Så romantiskt, vi passade även på att ta en tu manna fika i stan. Om någon har missat det så älskar jag att fika...haha! En underbar ledig dag mitt i veckan alltså. Men idag är en annan dag och det står jobb på schemat.
So long!

Ha en fin torsdag.
Kram // A

9 kommentarer:

 1. Vilken romantisk o härlig dag ni har haft. Jag har oxå bytt ut mina ringer mot vitguld, men sparat de andra för känner jag mig rätt så vips vill jag ha rödguld igen. Du den fikan såg inte dum ut, här fikades det oxå ute i solen, härligt. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt. Har aldrig riktigt tänkt att man kan byta. Men det är ju klart man kan.
  Låter som en skön start på maj månad.
  Ha nu en härlig torsdag, och jag kan inte annat än att hålla med din man, jag älskar också att vara ute direkt på morgonen. Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Det där har jag också tänkt på! vi förlovade oss för 16 år sedan!

  Sen har jag brutit fingret 2 gånger så ringarna är för tajta..

  Vi har 10årig bröllopsdag snart, då kunde det vara läge med en lagom stor ring i vitt guld!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Exakt så gjorde vi också på vår 20-åriga bröllopsdag... bytte ut (smälte ner) rödguldringarna och fixade vitguld istället. Ångrar det inte en sekund :-) Och det där med promenaderna... jag får också erkänna att det är bra att ha gjort det på morgonen, men jag erkänner det bara motvilligt :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Byta ut vigselringar?! Kan man göra det...? Det har jag aldrig hört talas om. Ska ni göra en ny ceremoni också? Det har jag hört att många gör nu för tiden! Men att byta ut ringarna?!! Nej, det skulle jag aldrig göra. De symboliserar något mellan er för 16 år sedan.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 6. Ja, kommer man bara upp så är morgonpromenader de bästa!! Vad romantiskt med ringbyte:) (och så fint det kommer bli på fingret;))

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 7. Härligt!
  Vi firar 20 år som gifta i oktober, och har jag mest, har funderat på att förnya löften eller göra ngt annat. Kanske tatuera oss? Nya ringar kan ju vara något också ;)
  Trevlig helg!
  Kram /maria

  SvaraRadera
 8. Ihh sikke en god idé :-) Det må jeg da tænke på når vi når så langt..
  Rigtig dejlig weekend - kram OddStyle

  SvaraRadera
 9. Våra förlovningsringar är också i gult guld och jag var inne på att byta dem redan när vi gifte oss till vitguld. Men så blev det inte av, ångrar mig lite för jag gillar inte gult guld heller. Haha!

  SvaraRadera