torsdag 8 augusti 2013

All by myself

Jag måste erkänna att jag tycker det är ganska skönt att ha hela huset för mig själv ibland. Kanske för att det inte händer så ofta. I går var en sådan kväll då alla mina killar var på äventyr och jag var ensam hemma. Då brukar jag äta min favoriträtt som är wokad kyckling med antingen nudlar eller jasminris. Igår blev det ris till. Min man är inte alls glad för detta så det gäller att passa på.Efter att ha ätit i lugn och ro, plockade jag undan för att sedan köra ett varv med dammsugaren och det var välbehövligt då det var ett tag sedan (inget kul att städa när det har varit så varmt....inte då heller). Riktigt skönt sen att gå och lägga sig i soffan med en bok. Min kväll för mig själv. I bland kräver jag inte så mycket.

Men idag är det en annan dag och mina älsklingar är hemma igen, vilket jag är glad för. Så ikväll blir det att umgås igen men först arbeta några timmar.

Ha det finast // A

7 kommentarer:

 1. Vet precis den där känslan. Sååå skönt när det är tyst i boet och man kan göra vad man vill utan att någon kräver något annat:-))

  Hoppas du får en skön helg!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. Visst kan det vara härligt att få vara själv ibland, det njuter jag också av. Undrar så vad du jobbar med som hinner att blogga innan jobbet. Som du vet är jag ju avis på alla som hinner med sådant på morgonen innan jobbet. Idag ska jag nog prova på att baka dina "torrisar"
  Krams Maria

  SvaraRadera
 3. Skönt med egentid- älskart´! Och tack vare att jag gett min man mera jakttid (du vet den där pergolan jag förhandlat om) så får jag nog ÄNNU mera egentid nu i höst. Inte mig emot, då han oftast jagar vildsvin och det är på kvällarna de tydligen kryper fram.
  KRAM! Judita

  SvaraRadera
 4. Skönt med de där stunderna av total tystnad o egentid, men sen är det lika härligt när huset åter fylls med skratt o prat från sina kära. Ha en fin kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Jag älskar egentid!!! Bästa bästa! Då njuter jag precis som du, bara göra vad jag vill... Det händer då och då att dom är borta mina killar och
  Min man jobbar skift och dom kvällar han är borta och barnen sover är härliga ;-)
  Men klart att tiden tillsammans också är bra men man behöver egentid ibland...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 6. Hihi, jag brukar också passa på att äta någon form av asiatiskt när mannen är borta då han inte är så förtjust i det...

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt med liten egentid. Det behöver man verkligen emellanåt.
  Ha en fin fredag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera