söndag 4 augusti 2013

Då det finns tid att fundera

Jag vet att jag har varit ledig länge nog när mina funderingar tar mer tid än mitt agerande. På semestern finns det tid för funderingar,tankar och drömmar. Funderingar på hur långt jag är beredd att gå för att nå mina drömmar.......eller om jag egentligen vill nå mina drömmar?!?

Visst funderar vi väl alla på något. Har jag rätt hårfärg, ska mitt hus egentligen vara grönt, behöver jag alla de skorna som står i hallen, varför ritar jag molnen blå när de oftast är vita, har jag valt rätt yrke, vad vill jag egentligen och hur ska jag nå dit.....
Är jag ensam om att fundera?
Jag brukar säga att det inte alltid är bra att fundera för mycket och det hinns knappt med då vardagen bara flyter på.......men när det flyter det är kanske då det är bra.....vad vet jag.
Ni hör att här behövs det återgå till rutiner och vardag och det är snart....... Det är tur att jag ska börja arbeta på riktigt i morgon.

För att det inte ska misstolkas så måste jag förtydliga att jag är lycklig och jag trivs med mitt liv, även färgen på huset och färgen på mitt hår så ni inte tror något annat hehe.....

Nu ska jag sluta att drömma och ta tag i denna allra sista dagen av årets semester.
Ha en helt underbar söndag.
.
Kram // A

6 kommentarer:

 1. Semester innebär tankar om förändring och kanske är det en sådan på g...vi får väl se nästa vecka :) kram Diana

  SvaraRadera
 2. Jag har ständigt funderingar, drömmar planer och en del helt orealistiska saker!

  SvaraRadera
 3. Jaa jag är precis likadan, fast oftast stannar det vid funderingar. Det är väl så att drömma om saker är bara bra. Tänk när vi slutar drömma då blir nog livet tråkigt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Mycket tankar i huvudet!
  Man har ju lite mer tid att tänka på semestern.

  Njut av söndagen
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Mycket tankar.
  Jag grubblade jätte mycket när jag var yngre men nu tycker jag inte att jag gör det så mycket.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är jätteviktigt att HA den tiden - att fundera. Det känner jag inte att jag har när jag är inne i ekorrhjulet. Och det är ju helt galet, att du inte har tid för reflektion mer än en månad om året...helt galet!!

  SvaraRadera