söndag 1 september 2013

Åren som försvann

De flesta helger får jag och mannen planera helt på egen hand. Vi har kommit dit då våra killar hellre sysselsätter sig själv än att umgås med oss. De har inga problem med att vara hemma när vi åker i väg. Jag vet inte riktigt var mina små lillkillar har blivit av. De små som varje lördag ville följa med till affären för att köpa sig en liten godispåse och blev så lyckliga. De har förvandlats till stora grabbar..........
Vad hände?Så igår njöt vi av god mat och trevligt sällskap. Vidare för att mysa ner oss i biostolen med godispåsen nära till hands. Vi såg Mortal Instruments....stad av skuggor. Jag tyckte den var helt okej. Kvällen avslutade vi på puben.
Det är ju ganska skönt att kunna åka iväg sådär bara vi men det känns ändå lie konstigt. Japp jag fattar...det betyder att även vi blir äldre, eller?

I dag lämnar jag även mannen hemma för att träffa en vän som jag inte träffat på flera år och det ska bli super trevligt.

Jag önskar er alla en bra söndag.
Kram // A

8 kommentarer:

 1. Även om det kanske är lite sorgset att barnen inte har samma behov av en så måste det också vara jätteskönt att kunna vara "bara" vuxen ibland med!

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara hålla med, det går såå fort!

  Hoppas du får en trevlig dag
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Nejdå vi blir absolut inte äldre ;-)
  Hmmm våran snart nioåring börjar också avstå från vissa saker, fast skulle vi bort på kvällen får han allt vara med men någon timme på dagarna är ok!
  Så kul att få träffa en gammal vän :)

  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 4. Visst är det konstigt att barnen bara blir äldre samtidigt som vi blir yngre & vackrare... Får inte ihop det där riktigt men jag har alltid varit dålig i matte....krams Maria

  SvaraRadera
 5. Jag har aningen svårt att vänja mej vid att inte vara så BEHÖVD längre...

  SvaraRadera
 6. Låter lite jobbigt det där känner jag. Jag är inte där än men fasligt nära. Nu är det en perfekt tid när vi får egentid men samtidigt fortfarande är behövd. Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. Förstår vad du menar:-) Jag har dock en liten eftersläntrare som håller mig vid liv...haha. Dröjer några år till innan jag är där du är:-)
  Tack för dina fina kommentarer. Just nu har jag så mycket kring mig och är urusel i kommentarsfälten, men jag är så tacksam för alla er som hälsar på hos mig och tar er tid att skriva en rad. Tack!!!

  Ha en fin start på den nya veckan!!

  Kram!

  SvaraRadera
 8. En riktigt trevlig kväll. Kram

  SvaraRadera